Soseska Pod skalco, Kamnik
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Agencija i3 d.o.o.

Naslov
Tomšičeva ulica 7,
2000 Maribor

Telefon
031/399-311

E-pošta
miran.cerenak@c21.si

Spletna stran
podskalco.si


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Pod skalco

okolica Ljubljane - Kamnik

Soseska POD SKALCO se nahaja na odlični lokaciji in nudi kakovostno in sodobno bivanje v okolju z veliko zelenimi površinami.

Življenje v udobju, enostavnosti in svobodi

Naselje POD SKALCO je bilo zasnovano in zgrajeno kot soseska oskrbovanih stanovanj ter ponuja starejšim primerno velike stanovanjske prostore. Stanovanja imajo širša vrata in hodnike, večje in prilagojene kopalnice. Do stavbe je varen in neoviran dostop, velika dvigala, podi so brez pragov. Urejeni so skupni prostori, ki so namenjeni druženju. Stanovanja so energetsko varčna z energijskim razredom B2.

Od garsonjer do dvosobnih stanovanj

Pod skalco je naprodaj 84 stanovanj, razporejena pa so v šestih objektih, izmed katerih so bili trije zgrajeni leta 2011, trije pa leta 2013. V osmih stanovanjih že bivajo najemniki in so zato primerna za naložbo, preostalih 76 pa je praznih, neopremljenih in takoj vseljivih.

Na povezavi si lahko v posameznih objektih poiščete svoje stanovanje.

Gre za garsonjere, enosobna in dvosobna stanovanja z neto tlorisno površino od 29,9 m2 do 82,9 m2. V vsakem stanovanju je shramba, pripada pa mu tudi eno parkirno mesto v pokriti in zaprti garaži z neposrednim dostopom do stopnišča. Parkirno mesto ni zajeto v ceni, je pa nakup obvezen – cena je skupaj z 22 odstotnim DDV 9.000,00 EUR. V garaži je dodatno naprodaj še 15 parkirnih mest in 24 shramb.

Zelo pomemben dejavnik pri oskrbovanih stanovanjih so dodatne storitve, gumb SOS, dostava hrane, nega na domum in podobne. V soseski Pod skalco bo te storitve zagotavljal zavod Pristan, ki je največji zasebni izvajalec pomoči družini na domu v Sloveniji. Svoje nove prostore bo odprl prav v enem izmed poslovnih lokalov v soseski. Stanovalci bodo lahko uporabljali tudi storitve doma starejših občanov, ki je oddaljen vsega 50 metrov.

Visoka energetska učinkovitost

Oskrbovana stanovanja v soseski Pod skalco so bila so bila pred začetkom prodaje v celoti prenovljena. Ponašajo se z zelo dobro energetsko učinkovitostjo, saj so uvrščena v energijski razred B2.

Nekateri stanovalci, ki so že vseljeni, pravijo, da so stroški do trikrat nižji kot v drugih podobnih objektih.

Če se boste odločili nakup oskrbovanega stanovanja financirati s posojilom, bo zelo dobrodošla še informacija, da so posebej za kupce stanovanj v soseski Pod skalco banke Sberbank, Sparkasse in Abanka pripravile ponudbo ugodnih posojil.

Da boste lahko kar najbolje začutili utrip soseske Pod skalco in se seznanili s prednostmi življenja v oskrbovanih stanovanjih, ste vabljeni da si rezervirate svoj termin za ogled. Le tako se vam bodo lahko maksimalno posvetili in odgovorili na vsako vaše vprašanje.  

Prijavite se prek spletne strani www.podskalco.si, prek telefona 064 / 207 - 030.

Ponudnik:
AGENCIJA i3 d.o.o.
Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor

Kontaktna številka: 064 / 207 - 030 ( Miran Čerenak )
Elektronski naslov: miran.cerenak@c21.si

Galerija - Soseska Pod skalco

Soseska Pod skalco

 • Izdelano na ključ
 • energetski razred: B2
  (od 25 do 35kWh/m2a)
 • Udobje, enostavnost in svoboda;
 • Soseska oskrbovanih stanovanj;
 • Širša vrata in hodniki;
 • Večje in prilagojene kopalnice;
 • Varen in neoviran dostop;
 • Velika dvigala;
 • Podi brez pragov;
 • Urejeni skupni prostori;
 • u. Stanovanja so energetsko varčna

od 80.000,00 EUR do 185.000,00 EUR