Soseska Kvartet, Ljubljana, Šiška
O investitirju, kontakt

Prodajalec
Corwin SI d.o.o.

Naslov
Tomšičeva ulica 3,
1000 Ljubljana

Telefon
051/205-185

E-pošta
prodaja@corwin.si

Spletna stran
www.kvartet.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Kvartet

Ljubljana - Ljubljana, Šiška

Soseska Kvartet je zasnovana za sodobno življenje z urbano dinamiko.

Privlačnost doma se meri v stopnji skladnosti z vašim življenjskim slogom. Soseska Kvartet je zasnovana za sodobno življenje z urbano dinamiko.

Soseska Kvartet je v priljubljenem delu mesta, v sodobni in živahni Šiški, ki zaradi dinamičnosti omogoča visoko kakovost življenja. Zraven Kvarteta je najsodobnejše nakupovalno središče, v bližini pa so tudi vrtec, šola, knjižnica, lekarna … Številne zelene rekreativne površine v okolici ter Pot spominov in tovarištva ponujajo privlačne možnosti za preživljanje aktivnega prostega časa. Do središča mesta se lahko podate po urejenih kolesarskih poteh, z javnim prometom ali avtomobilom, blizu pa je tudi ljubljanska obvoznica.

Kakovost bivanja se meri z razgibnostjo življenja, ki ga dom in okolica omogočata. Funkcionalno in trajnostno zasnovano bivalno okolje bo narejeno po viziji sodobnega, dinamičnega in družabnega človeka. Štirje stanovanjski stolpiči bodo umeščeni v igrivo, ozelenjeno zunanjo ureditev, zelenje pa bo bogatilo tudi terase v zgornjih etažah. Razgibana zunanjost bo dala prednost zelenim površinam, otroškim igriščem in kolesarjem. Gre za trajnostni pristop bivanja s pogledom na vrhove Alp, stanovalci pa bodo dihali v skladu z vizijo zelene prestolnice.

Življenje je zasnovana tako, da  upošteva potrebe po družabnem urbanem življenju in sodobnem bivanju.
Koncept naselja je prilagojen potrebam ljudi, ki si želijo, da bi njihov dom segal onkraj sten stanovanja. Stanovalci bodo dobili vse, kar potrebujejo za polno urbano življenje – estetsko oblikovana in energetsko varčna stanovanja s funkcionalno razporeditvijo.

Soseska Kvartet postavlja nove standarde življenja v Ljubljani. Na voljo bo 221 stanovanj, v štirih stolpičih. Sosesko bo odlikovala funkcionalna zasnova, estetska dodelanost in kakovostna izvedba.

Stanovanja bodo eno-, dvo-, tri- in štirisobna. V prvih nadstropjih bodo stanovanja z ložami, raznovrstni tlorisi pa bodo primerni za različne želje in bivanjske potrebe.

V zgornjih petih etažah bo večji del stanovanj imel tudi prostorne terase in povišane stropove, namenjena pa bodo zahtevnejšim kupcem.

Večina stanovanj bo imela dvostransko orientacijo. Kakovostna in domišljena gradnja bo ustvarjala prijetno bivalno klimo. V pritličju zgradb bodo na voljo prostorne kolesarnice, s čimer želimo spodbujati trajnostno obliko mestnega prometa in omogočati varno in priročno parkiranje koles. V dveh podzemnih etažah bodo urejena parkirišča, kar bo omogočalo preprost in hiter dostop do in iz stavbe. S tem bomo omogočili, da v okolici zgradb ne bo parkiranih avtomobilov, temveč bodo zunanje površine namenjene funkcionalni ureditvi za druženje in zelenju.

Triintrideset stanovanj bo primernih za starejše ter gibalno ovirane osebe. To pomeni, da stanovanja ob spremenjenih življenjskih okoliščinah ne bodo potrebovala prilagoditvenih posegov.

Okolica zgradb bo imela bogato ozelenjeno ureditev z igralnimi površinami za otroke in prostori za druženje. V pritličju ene izmed stolpnic je predviden medgeneracijski center, v katerem se bodo lahko srečevali stanovalci vseh starosti in gradili povezano skupnost.

Soseska Kvartet je zasnovana z mislijo na človeka. Privlačna kombinacija lokacije, funkcionalne zasnove stanovanj, zelenih površin in trajnostnega pristopa ustvarja prijetno bivalno okolje za sodobno urbano življenje.

KONTAKTNI PODATKI:
Elektronski naslov:
prodaja@corwin.si
Telefonska številka: 051/205-185

PONUDNIK:
Corwin SI d.o.o.
Tomšičeva ulica 3
1000 Ljubljana

Galerija - Soseska Kvartet

Soseska Kvartet

  • Izdelano na ključ
  • Sodobno življenje z urbano dinamiko;
  • Visoka kakovost življenja;
  • Bližina vrtca, šole, knjižnice, lekarne;
  • Veliko zelenih rekreativnih površin v okolici;
  • Privlačne možnosti za preživljanje aktivnega prostega časa;
  • Bližina ljubljanske obvoznice;
  • Stanovanja s funkcionalno razporeditvijo;