SOSESKA JURČKOVA 96, Jurčkova 96, Ljubljana – Rudnik
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana SOSESKA JURČKOVA 96
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Prva hiša d.o.o.

Naslov
Bravničarjeva ulica 13,
1000 Ljubljana

Telefon
01/292-65-00

E-pošta
prodaja@prvahisa.si

Spletna stran
http://www.jurckova96.si

Investitor
Jurčkova d.o.o.,
Bravničarjeva ulica 13,
1000 Ljubljana


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

SOSESKA JURČKOVA 96

Ljubljana - Jurčkova 96, Ljubljana – Rudnik

Sosesko Jurčkova 96 odlikuje sodobna arhitektura mehkih linij, s poudarkom na svetlih in prostornih stanovanjih z velikimi terasami.

POPOLNA STANOVANJA ZA SODOBNE DRUŽINE – VSELJIVO JUNIJA 2021

EDINSTVENA PRILOŽNOST, ČE IŠČETE NOVO STANOVANJE


Stanovanja v soseski Jurčkova 96 so nova. Kot prvi stanovalci boste imeli možnost zasnovati opremo stanovanja po svojem okusu. Glede na to, da je v Ljubljani pomanjkanje novih stanovanj, velja izkoristiti priložnost. Za piko na i, pa novo stanovanje čez leta bolje ohranja tržno vrednost kot rabljena stanovanja.

PREMIŠLJENA ZASNOVA STANOVANJ

V soseski Jurčkova 96 je vsako stanovanje zasnovano premišljeno in skrbno, s popolnim izkoristkom vseh prostorov. Stanovanja so prostorna in svetla, z velikimi balkoni in terasami ter poudarjenimi višinami stropov (265 cm). Preplet estetike in funkcionalnosti torej, ki zagotavlja visoko bivalno udobje sodobnega ter zahtevnega stanovalca.

SKRBNO IZBRANI KAKOVOSTNI IN ESTETSKI MATERIALI

Stanovanja odlikujejo kakovostni in estetski materiali. Vgrajeni so vrhunski skandinavski parketi, povišana in masivna notranja vrata višine 240 cm, protivlomna vhodna vrata, trislojna okna z dobro zvočno izolativnostjo in tihe plinske peči. Videz kopalnice bo zadovoljil tudi najzahtevnejše okuse.

MIRNA IN PRIJAZNA SOSESKA

Sosesko Jurčkova 96 odlikuje sodobna arhitektura mehkih linij s poudarkom na urbanem udobju sredi zelenja. Sestavlja jo osem skrbno oblikovanih nizkih objektov, vsak objekt z le dvanajstimi stanovanji. Lastniški parkirni prostori zagotavljajo parkiranje pred vhodom, shrambe za kolesa skrbijo za varnost vaših koles. Soseska je deloma ograjena in varna.

UREJEN PROSTOR Z IGRALI IN DRUŽABNIMI KOTIČKI

Druženje in dobri sosedski odnosi so pomemben del kakovosti življenja. S tem v mislih je zasnovan velik osrednji zunanji prostor, ki omogoča prijetno preživljanje prostega časa. Prostor s številnimi družabnimi kotički in igrali je obdan z zelenjem, ki omogoča posedanje v naravni senci v vročih dneh.

REKREACIJA IN SPROSTITEV

Lokacija soseske Jurčkova 96 je idealno izhodišče za urbanega človeka, ki je rad v stiku z naravo. Tako ni več ovir za redno kolesarjenje po Barju, teku po PST ali sprehodu na Golovec. Prebivalcem soseske odpade daljša vožnja z avtomobilom, saj so v bližini fitnes, savna, športna igrišča ob dvorani Krim, golf igrišče Trnovo in teniško igrišče Murgle.

VSE STORITVE SO NA DOSEGU ROKE

V bližnji okolici se nahajajo vrtec, šola, knjižnica, lekarna, pošta, restavracije, trgovine in druge storitve. Lokacija je hkrati primerno odmaknjena od vrveža centra Ljubljane, kakor tudi bližnjega nakupovalnega središča Rudnik, ki se nahaja 1,5 km vzhodno od naselja. Blizu, a ne preblizu.

NAKUPOVALNO SREDIŠČE RUDNIK IN E.LECLERC

Izjemna ponudba trgovin in storitev je v neposredni bližini – nakupovalno središče Rudnik je drugo največje v Ljubljani, takoj za BTC-jem. Na voljo so številne trgovine s prehrano, oblačili, pohištvom in izdelki za dom ter številne storitve – restavracije, frizerski saloni, kozmetičarka… Vse je na dosegu roke, zato lahko nakupe opravite kar v enem zamahu.

ODLIČNA PROMETNA POVEZANOST

Soseska nastaja v južnem predelu Ljubljane, na naslovu Jurčkova cesta 96 na Rudniku. Neposredno pred naseljem se nahaja avtobusna postaja mestnega prometa LPP (proga št. 27), priključek na mestno obvoznico je za vogalom, oddaljen le 1,5 km (izvoz Rudnik). Odlična prometna povezanost soseske vam bo vsakodnevno prihranila veliko časa in energije.

VARNA NALOŽBA V STANOVANJE V LJUBLJANI

Kvalitetna, funkcionalna in estetska nepremičnina na odlični lokaciji v vseh časih ohranja svojo vrednost. Zato je varna in likvidna naložba, ki ščiti vaše premoženje. Stanovanje v soseski Jurčkova 96 lahko prinaša tudi donos, saj je primerno za oddajanje različnim ciljnim skupinam najemnikov.

PONUDNIK:
Prva hiša d.o.o.
Družba za razvoj nepremičninskih projektov
Bravničarjeva ulica 13
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 (0)1 292 65 00
Elektronski naslov: prodaja@prvahisa.si
Spletna stran projekta: www.jurckova96.si

Galerija - SOSESKA JURČKOVA 96

SOSESKA JURČKOVA 96

 • Izdelano na ključ
 • Premišljeno zasnovana;
 • Izkoristek vseh prostorov;
 • Prostorna in svetla stanovanja;
 • Veliki balkoni in terase;
 • Visoko bivalno udobje;
 • Poudarjene višine stropov;
 • Preplet estetike in funkcionalnosti;
 • Sodobna arhitektura mehkih linij;
 • Urbano udobju sredi zelenja;
 • Velik osrednji zunanji prostor;