Soseska Ekvorna, Barjanska cesta, Trnovsko predmestje
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Skupina partnerji d.o.o.

Naslov
Ukmarjeva ulica 4,
1000 Ljubljana

Telefon
+386 40 424 756

E-pošta
info@soseska-ekvorna.si

Spletna stran
soseska-ekvorna.si/

Investitor
Skupina Partnerji d.o.o.,
Ukmarjeva 4,
1000 Ljubljana


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Ekvorna

Ljubljana - Barjanska cesta, Trnovsko predmestje

Soseska Ekvorna se nahaja ob Barjanski cesti. Uporabniku nudi vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo.

V neposredni bližini centra Ljubljane, tik ob mestni vpadnici Ljubljana – center, gradimo sosesko sedmih vrstnih hiš. V naravi hiše predstavljajo samostojne stanovanjske enote s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše.

Hiše so namenjene tako mladim družinam, kot tistim, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in imajo željo po življenju v hiši, ki omogoča več zasebnosti in stika z naravo. Zaradi izredne lokacije, so primerne tudi za investicijo.

Vsaka posamezna hiša ima tri etaže: pritličje, nadstropje in terasno etažo, kjer zaprti prostori predstavljajo 70% bruto etažne površine. Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe. Streha posameznih hiš je ravna v minimalnem dovoljenem naklonu.

V pritlični etaži se nahaja majhen vhodni del preko katerega se pomaknemo v bivalno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo (en prostor) z dnevnimi sanitarijami in komunikacijami v višje etaže. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se z odprtinami in pogledi odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Vsaka hiša ima dva ograjena atrija, dva vrta, in sicer na severni in na južni strani.

V nadstropju posamezne enote se v vseh objektih nahajajo spalni prostori otrok, torej dve otroški sobi, družabni prostor, garderoba ali dodatna soba s teraso in kopalnica. Vse sobe so približno enake velikosti in primerne za samostojne sobe.

V terasni etaži se nahaja starševska suita – spalnica z garderobno sobo in kopalnico in obojestransko teraso. Na južni terasi se pogled odpre na Krim, na severni pa se odpira še lepši pogled na Ljubljanski grad s silhueto Alp v ozadju.

Dostop do posamezne hiše se nahaja na južni strani objekta. Vsaka enota ima ob dostopni cesti predviden nadstrešek za dva avtomobila. Nadstrešek se nadaljuje v nadstrešek vhoda, kjer so locirana vhodna vrata atrija. Južni atrij se razprostira med nadstreškom in grajenim objektom. V njem se lahko namesti zunanja kuhinja in uredi prostor za druženje.

Na severni strani je zasnovan intimni zeleni atrij, ki nudi pogled v naravo, pa tudi kot prostor druženja v poletnih mesecih.

Cene posameznih hiš najdete na povezavi. Za informacije smo dosegljivi tudi preko kontaktnega obrazca.

Elektronski naslov: info@soseska-ekvorna.si
Telefonska številka: +386 40 424 756

PRODAJALEC:
Skupina partnerji d.o.o.
Ukmarjeva 4
1000 Ljubljana

Galerija - Soseska Ekvorna

Soseska Ekvorna

  • Izdelano na ključ
  • Neposredna bližina centra Ljubljane;
  • Pokrito lastniško parkirno mesto za dva avtomobila;
  • Lasten atrij na severnem in južnem delu hiše;
  • Primerno za investicijo;
  • Visoki stropovi;
  • Velike steklene površine;

od 440.000 EUR + 9,5% DDV do 480.000 EUR + 9,5% DDV