Radvanjski razgledi, Zgornje Radvanje, vznožje Pohorja
Novogradnje Projekti Slovenija Podravska Radvanjski razgledi
O investitirju, kontakt

Prodajalec
INSA d.o.o., Europark Maribor

Naslov
Pobreška cesta 18,
2000 Maribor

Telefon
+386 40 66 33 00 +386 2 33 05 800

E-pošta
nepremicnine@insa.si

Spletna stran
http://radvanjskirazgledi.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Radvanjski razgledi

Podravska - Zgornje Radvanje, vznožje Pohorja

Odlično zasnovana soseska Radvanjski razgledi leži na prestižni lokaciji pod vznožjem Pohorja.

Pod Pohorjem nastaja soseska, ki med številnimi novogradnjami v Mariboru izstopa. Gre za Radvanjske razglede, ki s svojo prestižno lokacijo, odlično zasnovo, najvišjo kakovostjo gradnje in visoko tehnologijo predstavljajo več kot rešitev stanovanjskega problema - so uresničitev sanj.

Unikatne moderne hiše
V izgradnji so skrbno in premišljeno načrtovani objekti ( dve samostojni hiši in trije dvojčki ) najvišje kakovosti. Nastali so z mislijo na tiste, ki želijo svoj dom v bližini mesta in hkrati v mirnem, urejenem in zelenem okolju z razgledom na Pohorje.
Vse enote v naselju izpolnjujejo zahteve bivanja sodobne družine. Glavno vodilo pri zasnovi in izvedbi je bilo, da je dovolj dobro le najboljše. Rezultat so unikatne, moderno oblikovane hiše na ključ, ki se ponašajo z odlično izvedbo, najkvalitetnejšimi materiali s certifikati in najsodobnejšim stavbnim pohištvom priznanih proizvajalcev.

Od prstnih odtisov do senzorjev
V svoj novi dom boste vstopili skozi vrhunska vhodna vrata dizajnerske linije Pirnar, ki se odpirajo s prstnim odtisom in odprejo pogled na prostorno dnevno sobo z jedilnico in povezano kuhinjo, kjer se bodo stanovalci počutili nadvse udobno. Panoramska zasteklitev dnevnega prostora pričara razgled ob jutranji kavi ali sončnem zahodu, ter omogoča prehod na veliko teraso z nadstrešnico, ki se ob spremembah vremena zapira oziroma odpira na podlagi meritev vgrajenih vremenskih senzorjev. Terasa se nadaljuje z zelenico, ki ima vgrajen avtomatski zalivalni sistem.
Celotna prva etaža je namenjena zasebnosti in počitku. Spalnica ima lastno kopalnico in garderobo. Otroško - mladinskim sobam pa pripada ločena kopalnica.

Prestiž v pametni hiši
Za občutek domačnosti poskrbita kamin in naravni oljeni parket visokega kakovostnega razreda, za moderni prestiž pa sodobna keramika velikega formata. Razkošno kvadraturo dopolnjuje nadstandardno visok strop. Ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko zrak - voda, vgrajen je talni ogrevalni sistem in rekuperacija. Hlajenje prostorov pa zagotavljajo dizajnerske notranje enote in elektronsko krmiljenje.

Radvanjski razgledi so tudi sinonim za pametno, uporabniku prijazno hišo, ki ima video in elektronsko krmiljenje elektroinštalacij, centralni sesalni sistem in zbiralnike deževnice, ki se prečiščuje skozi čistilne filtre, uporablja pa za sanitarne namene.

PONUDNIK:
INSA d.o.o., Europark Maribor
Pobreška cesta 18
2000 MARIBOR

KONTAKTNI PODATKI:
+386 40 66 33 00
+386 2 33 05 800

SPLETNA STRAN PODJETJA: http://radvanjskirazgledi.si/
ELEKTRONSKI NASLOV: nepremicnine@insa.si

Galerija - Radvanjski razgledi

Radvanjski razgledi

 • Izdelano na ključ
 • energetski razred: B1
  (od 15 do 25kWh/m2a)
 • Prestižna lokacija;
 • Odlična zasnova;
 • Najvišja kakovost gradnje;
 • Visoka tehnologija;
 • Moderno oblikovane hiše na ključ;
 • Najkvalitetnejši materiali;
 • Najsodobnejše stavbno pohištvo;

379.000,00 EUR do 489.000,00 EUR