Pobrežje poslovni prostori / ODDAMO, Maribor, Pobrežje
Novogradnje Projekti Slovenija Podravska Pobrežje poslovni prostori / ODDAMO
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Rein skupina d.o.o.

Naslov
Ameriška ulica 8,
1000 Ljubljana

Telefon
+386 64/206-620

E-pošta
andreja.trafela@rein.si

Investitor
Rein skupina d.o.o.,
Ameriška ulica 8,
1000 Ljubljana


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Pobrežje poslovni prostori / ODDAMO

Podravska - Maribor, Pobrežje

Zbiramo ponudbe za oddajo lastnih poslovnih prostorov v Mariboru.

Zbiramo ponudbe za oddajo lastnih poslovnih prostorov v Mariboru, v novem prizidku trgovskega centra na Pobrežju, natančneje na naslovu Ulica Veljka Vlahovića 21.

Skupaj se predvideva dograditev cca. 900 m2,  na voljo so trije lokali v izmeri cca. 300 m2,  215 m2 ali 163 m2, možna tudi združitev ali zmanjšanje posameznih enot v skladu s projektantskimi možnostmi. Natančne površine bodo znane po izgradnji in odmeri objekta.

Prizidek bo umeščen levo od glavnega vhoda v nakupovalni center, kateri je bil konec leta 2019 v celoti prenovljen in v katerem še že nahajajo živilska trgovina Engrotuš, trgovina TEDi, Mana, prodajalna Telemach, gostinski lokal in dve manjši trgovini. Veliko parkirišče pred objektom.

V neposredni bližini se nahajajo vse večje trgovske družbe kot so Spar, Mercator, Lidl, Hofer, Eurospin itd. Širše območje je gosto poseljeno, v naslednjih letih se v neposredni bližini načrtuje izgradnja cca. 450 novih stanovanj.

Lokacija je izredno dobro povezana tudi z javnim prevozom do centra mesta, kot tudi s hitrim dostopom do avtoceste, saj je v neposredni bližini ena od vpadnic v mesto Maribor.

Izhodiščna najemnina je v višini 10,00 EUR / m2 + DDV. Finalizacija prostorov po dogovoru z najemnikom, odvisna je od trajanja najemnega razmerja in bonitetne ocene najemnika; glede na skupne dogovore se oblikuje tudi konča cena najema. Možna je izdelava na ključ.

V najemnino niso vključeni individualni stroški ter stroški upravljanja in vzdrževanja ter vsi drugi stroški vezani na uporabo prostora.

Oglas je informativne narave. Naročnik si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega ponudnika. Morebitna pogodba bo sklenjena samo v primeru, da naročnik izbere posameznega ponudnika in da se stranki nato tudi pisno dogovorita o vseh bistvenih sestavinah posla.

PONUDNIK:
Rein skupina d.o.o.
Ameriška ulica 8
1000 Ljubljana

ELEKTRONSKI NASLOV: andreja.trafela@rein.si
TELEFONSKA ŠTEVILKA: +386 64/206-620

Galerija - Pobrežje poslovni prostori / ODDAMO

Pobrežje poslovni prostori / ODDAMO

  • Gradnja objekta
  • Oddaja lastnih poslovnih prostorov;
  • Veliko parkirišče pred objektom;
  • V neposredni bližini se nahajajo vse večje trgovske družbe;
  • Dobra povezava do centra mesta in avtoceste;
  • Možna izdelava na ključ;

od 10,00 EUR / m2 + DDV