Novogradnja v prihodu - Soseska Sereno, Ljubljana okolica, Grosuplje
Novogradnje Projekti Slovenija okolica Ljubljane Novogradnja v prihodu - Soseska Sereno
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Vzajemci nepremičnine d.o.o.

Naslov
Litostrojska cesta 52,
1000 Ljubljana

Telefon
+386 51 322 652 080 35 08

E-pošta
info@vzajemci.com

Spletna stran
www.ljubljananepremicnine.si/novog...


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Novogradnja v prihodu - Soseska Sereno

okolica Ljubljane - Ljubljana okolica, Grosuplje

Priložnost za vse, ki si želite doživeti urbano izkušnjo sredi narave, čudovit pogled na bližnje zeleno gričevje in neomejene možnosti preživljanja prostega časa, hkrati pa zelo hiter dostop do prestolnice.

Napovedujemo gradnjo Soseske Sereno – urbana izkušnja sredi narave

Na obrobju Ljubljane, v središču kraja Šmarje - Sap, napovedujemo gradnjo sodobnega poslovno-stanovanjskega projekta, imenovanega Soseska Sereno. Predvidoma v prvi polovici leta 2022 bo v dveh sodobno zasnovanih blokih vseljivih 20 stanovanj in poslovni prostori v pritličju. Bivanje v Soseski Sereno vam bo omogočilo pravo urbano izkušnjo sredi narave, čudovit pogled na bližnje zeleno gričevje in neomejene možnosti preživljanja prostega časa, hkrati pa zelo hiter dostop do prestolnice in njenega utripa življenja. Stanovanja bodo grajena klasično, zato so cenovno dostopna mladim družinam. Odlična priložnost pa je tudi kot nakup za investicijo z namenom oddajanja.

Izjemna lokacija

Poslovno-stanovanjska bloka se bosta nahajala na izjemni lokaciji v samem središču kraja Šmarje - Sap, ki je od Ljubljane oddaljen le 10 kilometrov in ima svoj avtocestni priključek ter tako omogoča odlično povezavo s prestolnico in hiter dostop do vseh poslovnih, trgovskih in kulturnih aktivnosti, ki jih Ljubljana ponuja.

Stanovanja so odlična priložnost za družine, saj se šola in vrtec nahajata v neposredni bližini. Tudi trgovina, pošta, avtobusna in železniška postaja so praktično na dosegu roke. Kraj Šmarje - Sap je obdan s čudovito naravo, ki bo odprtih ust pustila tudi najbolj zahtevne ljubitelje sprehodov in teka v naravi. Možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi, na svežem zraku, so neomejene.

Sodobna zasnova

Projekt Soseska Sereno bo obsegal dva poslovno-stanovanjska bloka z 20 sodobno zasnovanimi stanovanji s smiselno, racionalno in kvalitetno izrabo prostorov. Stanovanja bodo velikosti od 1,5-sobnega do 4,5-sobnega. V zgornjih etažah bo možen nakup 4 dupleks stanovanj z dnevnimi prostori v najvišji, terasni etaži, kar bo nudilo izvrsten ambient in prijetno preživljanje sončnih dni. V pritličju se bodo razprostirali poslovni prostori, kjer je predvidena prijetna kavarna, lekarna, cvetličarna, pošta ali podobno, kar bo obogatilo ponudbo kraja in ustvarilo za prebivalce novo dogajanje in doživetja.

Stanovanjske površine vseh stanovanj so zasnovane tako, da bodo dosegle čim več kvalitetne naravne svetlobe ter stik z naravo, saj bodo nudile odprt pogled na okoliško gričevje in gozdove.

Stanovanjem bodo pripadala parkirna mesta za avtomobile, kolesarnica in kletni prostori s shrambo.

Med blokoma se bo razprostiral osrednji trg, na katerem se bodo odvijale razgibane dnevne aktivnosti in manjše lokalne prireditve. S trga pa se bo dostopilo do parka in otroškega igrišča, kjer bodo lahko v svojem prostem času zabavali najmlajši.

Z materiali in barvami se bosta bloka poskušala približati obstoječi lokalni arhitekturi in krajinski podobi mesta. Fasada je zasnovana je v svetlejših odtenkih, s čemer se bo vizualno ločila od temnejšega pritličja in mansarde

Pomen besede Sereno

Beseda Sereno pomeni mir, vedrina. Investitor bo s pozicijo in arhitekturo soseske končnemu kupcu nudil prav to. Svetla stanovanja in stik z naravo bodo lastnikom nudili spokoj, medtem ko bo novozgrajeni center prinesel novo vedrino kraju.

Sprejemamo rezervacije za nakup stanovanj

Projekt je tik pred pridobitvijo gradbenega dovoljenja. Zaključek gradnje stanovanj je predviden v prvi polovici leta 2022. Stanovanja se bodo prodajala »Na ključ«. Rezervacije za nakup stanovanj že sprejemamo. Podpis prodajne pogodbe bo možen takoj po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje stanovanj. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami in rezervirate svoje novo stanovanje. Z veseljem smo vam na voljo za več informacij.

EKSKLUZIVNI PRODAJALEC:
Ljubljana nepremičnine d.o.o.

Cesta na brdo 69
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 40 213 000
Telefonska številka: +386 1 244 50 00
Brezplačna številka: 080 81 81
Spletna stran: https://www.ljubljananepremicnine.si
Elektronski naslov: info@ljn.si

INVESTITOR:
VZAJEMCI NEPREMIČNINE d.o.o.
Litostrojska cesta 52
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 51 322 652
Brezplačna številka: 080 35 08
Spletna stran: https://nepremicnine.vzajemci.com
Elektronski naslov: info@vzajemci.com

   

 

Galerija - Novogradnja v prihodu - Soseska Sereno

Novogradnja v prihodu - Soseska Sereno

 • Izdelano na ključ
 • EI ni potrebna (334.člen EZ-1)
 • Urbana izkušnja sredi narave;
 • Čudovit pogled na zeleno gričevje;
 • Možnosti preživljanja prostega časa;
 • Hiter dostop do prestolnice;
 • Izjemna lokacija;
 • Kvalitetna naravna svetloba;
 • Kletni prostori s shrambo;
 • Lastniška parkirna mesta;
 • Med blokoma bo osrednji trg;