Malteški dvori, Polzela
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Malteški dvori, d.o.o.

Naslov
Kidričeva ulica 24,
3000 Celje

Telefon
041/998-888

Spletna stran
http://malteskidvori.si/Deli na Facebook Deli na Twitter

Malteški dvori

Savinjska - Polzela

Sodobna in oskrbovana stanovanja Malteški Dvori na odlični, mirni in prijetni lokaciji, zato predstavljajo nov in drugačen način bivanja starejših.

Na sončni  in mirni lokaciji v centru  kraja Polzela  pričenjamo z  izgradnjo 19 oskrbovanih stanovanj, ki bodo vseljiva predvidoma konec februarja 2020.

Stanovanja bodo namenjena upokojencem in drugim starejšim osebam po 65. letu starosti; predvsem tistim, ki potrebujejo delno pomoč in nego po potrebi, obenem pa lahko še samostojno bivajo oz. aktivnim upokojencem, ki si želijo trajno zagotoviti bivanje brez visokih vzdrževalnih stroškov za svoje nepremičnine.

Objekt oskrbovanih stanovanj z etažnostjo P + 3  bo imel 19 stanovanjskih enot,  neto stanovanjskih površin od 35 m2 do 55 m2. Stanovanja bodo imela skupni prostor z dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, ter ločeno spalnico in kopalnico. Vsa stanovanja bodo imela lože oz.  nadkrite balkone, pritlična pa tudi  dostop do ograjenega atrija z zelenico.

Objekt  bo v pritličju na JV strani imel tudi skupni prostor namenjen druženju in raznim aktivnostim. V vsa stanovanja bo omočen neoviran dostop za uporabnike z omejenimi zmožnostmi. Prav tako, bo v vseh stanovanjih  nameščena tudi oprema, ki bo omogočala uporabnikom 24 - urno direktno povezavo z dežurno zdravstveno službo. Storitev osnovne in socialne oskrbe se bo izvajala v obliki pomoči na domu, izvajalec pa bo Dom Nine Pokorn Grmovje.

Za informacije o nepremičnini, nam lahko pošljete sporočilo preko obrazca na povezavi.

PONUDNIK:
Malteški dvori d.o.o.
Kidričeva ulica 24
3000 Celje

KONTAKTNI PODATKI:
Elektronski naslov:
info@malteskidvori.si
Telefonska številka: 041/998-888

Galerija - Malteški dvori

Malteški dvori

  • Izdelano na ključ
  • Sončna in mirna lokacija;
  • Namenjena upokojencem in drugim starejšim osebam po 65. letu starosti;
  • Bivanje brez visokih vzdrževalnih stroškov;
  • Skupni prostor namenjen druženju in raznim aktivnostim;
  • Nameščena tudi oprema za povezavo z dežurno zdravstveno službo;