Knezova soseska, Domžale
O investitirju, kontakt

Ponudnik
ALFA-INT nepremičnine d.o.o.

Naslov
Smoletova ulica 4,
1230 Domžale

Telefon
01 721 30 08 041 648 325

Spletna stran
www.alfa-int.si/knezova-soseska-a-b/Deli na Facebook Deli na Twitter

Knezova soseska

okolica Ljubljane - Domžale

V neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču Domžal,se gradinova soseska – Knezova soseska.

Na edinstveni lokaciji, v neposredni bližini najpomembnejših družbenih, kulturnih, poslovnih in trgovskih stavb v središču Domžal, se gradi nova soseska – Knezova soseska. Zavzemala bo edinstven položaj v smislu najvišjih življenjskih standardov.Odlična lokacija – trgovine, zdravstveni dom, pošta, avtobusna in železniška postaja, tržnica, osnovne in srednja šola, vrtec, knjižnica boste našli v oddaljenosti do 500 m, pešpoti in trim steza do 1000 m in avtocesta v oddaljenosti 1500 m. Taka lokacija bo kupcem omogočala, da bodo vsakodnevne potrebe na dosegu roke, kakor tudi vsakodnevni stik z naravo.

Arhitekturna zasnova naselja in objektov ustvarja sozvočje med funkcionalnostjo in estetiko. Arhitekti so zasnovali arhitekturo, ki se s svojo zasnovo umika in daje prostor življenju, prijetnim ambientom in visoki kvaliteti bivanja, ter ustvarja pogoje, da si ustvarite dom, odmaknjen od vsakodnevnega tempa in stresa. Usklajena oblika in umirjen, a prepoznaven arhitekturni slog, dajeta občutek topline in zadovoljstva. Vse enote imajo bivalne prostore v pritličju in spalne v nadstropju. Enote so zasnovane tako, da stanovalcem zagotavljajo kar največjo možno zasebnost in visoko udobje bivanja.

KNEZOVA SOSESKA bo imela:
Novozgrajeno komunalno infrastrukturo in sicer: asfaltirano cesto s pločnikom, meteorno in fekalno kanalizacijo, vodovodom, NN elektro razvodom, telekomunikacijskim razvodom in javno razsvetljavo s hišnimi priključki;
Šest stanovanjskih enot, štiri samostojne in dve vrstni hiši bodo grajene s križno lepljenimi masivnimi lesenimi paneli (sistem gradnje CLT). V teh objektih bodo vidni konstrukcijski elementi, v pritličju bodo vidni konstrukcijski elementi - lesen strop, vidnih bo tudi nekaj notranjih sten.

Preostale vrstne stanovanjske enote  (šest enot) bodo klasično zidane.
Objekti bodo grajeni na konceptu visokega udobja in bivanja ter energetske učinkovitosti. Za visoko udobje bivanja in prijetno bivalno klimo stanovalcev skrbijo certificirani kakovostni materiali, prezračevalni sistem, toplotna črpalka s talnim gretjem, kakovostno stavbno pohištvo in kakovost izvedbe. Vse stanovanjske enote bodo izvedene do tretje podaljšane faze z možnostjo izvedbe na ključ po željah kupca.
 

PRODAJALEC IN INVESTITOR:
ALFA-INT d.o.o.,
Smoletova ulica 4,
1230 DOMŽALE

KONTAKTNI PODATKI:
GSM: 041/648-325 Reche Skala
Telefon: 01/721-30-08

Galerija - Knezova soseska

Knezova soseska

  • Gradnja objekta
  • ograjeno naselje z individualnim pristopom,
  • nizki obratovalni stroški skozi celoten življenjski cikel,
  • bližine osnovne infrastrukture in avtoceste,
  • kakovostna in trajnostna gradnja.