Vidikovac Residence, Vidikovac, Pula
Novogradnje Projekti Hrvaška Istrska Vidikovac Residence
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Svet Real d.o.o.

Naslov
Rovšnikova ulica 2,
1210 Ljubljana - Šentvid

Telefon
00 386 51 245 035

E-pošta
jaka.petek@svet.si

Spletna stran
www.vidikovac-residence.hr/

Investitor
Vidikovac residence d.o.o.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Vidikovac Residence

Istrska - Vidikovac, Pula

Na eni od najbolj zaželenih lokacij v Puli bo zrastlo novo stanovanjsko naselje Vidikovac Residence.

Pula bo kmalu bogatejša za novo stanovanjsko naselje Vidikovac Residence, ki bo zrastlo na eni od najbolj zaželenih lokacij v Puli z dobro prometno povezavo z ostalim delom Pule in okoliškimi mesti. Kompleks se bo nahajal na meji med Vidikovcem in Novo Verudo, na Rizzijevi ulici. Nova stanovanja bodo predvidoma dokončana v pričetku leta 2023, celoten projekt pa obsega 38 visoko kvalitetnih stanovanj.

Projekt Vidikovac Residence je skrbno zasnovan projekt, ki v celoti tvori harmonično urbano naselje. Novo mini stanovanjsko naselje bo sestavljeno iz 10 stanovanjskih enot, ki bodo razdeljene na dve stanovanjski naselji. Poudarek je na novih standardih v arhitekturi, izvedbi, materialih in opremi, tako da lahko kupcem ponudimo sodobnejši in bolj udoben način življenja. Celotno naselje bo imelo skupno 38 prostornih, svetlih in modernih stanovanj, z velikimi terasami in funkcionalnimi shrambami.

S svojo prostorsko razporeditvijo je vsaki stavbi omogočeno osončenje skozi vse leto in zaščita pred pretiranim izpostavljanjem soncu v poletnih mesecih (orientacija sever-jug). Hkrati je poskrbljeno za dovolj intime in zelenja. V okolici zgradbe se bo nahajalo ogromno zelenih površin (travniki in gozdovi). Pred vsako stavbo se nahaja zasebno parkirišče. V neposredni bližini pa se nahajajo nakupovalni centri, šola, vrtec, lekarna, mestne plaže in Marina Veruda.

Kvalitetna gradnja

Kot smo že omenili, bodo stanovanja zgrajena iz najkvalitetnejših materialov. Hkrati bodo imeli moderno in prestižno opremo, italijanske ploščice, nemške profile s troslojnimi okni, LED razsvetljavo, talno gretje, toplotne črpalke, dvigalo, klančina s parkirišča do vhoda v stavbo, domofon, video nadzor, alarm, odpiranje ograje na ključ, na šifro, oziroma na daljavo. Objekti bodo imeli izboljšano zvočno izolacijo in najkakovostnejši energetski razred A+.

Poleg kvalitetno zgrajenih objektov, opremljenih z moderno in prestižno opremo, bodo glavne prednosti veliko zelenih površin, bližina mestnega središča in mestnih plaž, zasebno ograjeno parkirišče, prilagojen dostop starejšim osebam in osebam na invalidskih vozičkih, ter njihovim spremljevalcem.

Predvidena prodajna cena je 2.490,00 €/m2, z vključenim DDV-jem. Dejanska prodajna cena stanovanj bo določena pred uradnim pričetkom začetka prodaje.

Ponudba stanovanj

Stanovanje penthouse, ki se nahaja v drugem nadstropju nove urbane vile
Stanovanje je orientirano proti severu in jugu, kar omogoča osončenje skozi celo leto in zaščito pred pretiranim izpostavljanjem soncu v poletnih mesecih. Tloris stanovanja je skrbno premišljen, s prostornimi sobami, velikimi terasami in prekrasnim pogledom na okolico. To je samo nekaj od glavnih značilnosti tega stanovanja. Stanovanju pripadata dve parkirni mesti in shramba v pritličju.

Moderno stanovanje v prvem nadstropju nove urbane vile
Pri načrtovanju je bil poudarek na kvaliteti življenja in zasebnosti v stanovanju. Stanovanje je sestavljeno iz velike dnevne sobe, jedilnice in terase, ki je primerna za druženje tudi večje skupine ljudi. Razporeditev stanovanja je skrbno načrtovana, kar pomeni, da so prostori v stanovanju izkoriščeni do potankosti. Stanovanju pripadata privatno parkirišče in shramba v pritličju.

Moderno stanovanje v pritličju nove urbane vile
Razporeditev stanovanja je načrtovana tako, da je vsaki del stanovanja izkoriščen do potankosti, kar pomeni, da vam je omogočeno udobje in zasebnost v stanovanju. Sestavni del stanovanja je tudi atrij, oziroma vrt, kjer lahko preživite svoj prosti čas ob lepem vremenu, ki jih na srečo ni malo v tem delu Istre. Atrij bo obrnjen stran od ceste, tako da ne boste direktno izpostavljeni hrupu. Stanovanju pripadata privatno parkirišče in shramba v pritličju.

Rezervacije

Trenutno sprejemamo neobvezujoče rezervacije, brez finančnih obveznosti. Po pridobitvi gradbenega dovoljenja bomo pričeli z uradno prodajo stanovanj. Takrat bomo poklicali vse potencialne kupce, ki so opravili rezervacijo stanovanja k podpisu kupoprodajne pogodbe. Rezervacije stanovanja lahko opravite na spletnem obrazcu (https://www.vidikovac-residence.hr/Odaberi-stan/), ali se osebno oglasite v naši pisarni, v Puli. Prednost pri nakupu stanovanja bodo imeli kupci, ki so pravočasno opravili rezervacijo.

Kontakt: Jaka Petek, mobilna številka: +385 91 903 2428 ali e-mail: jaka@premiumnekretnine.hr.

Ponudnik:
SVET REAL d.o.o.

Rovšnikova ulica 2
1000 Ljubljana, Slovenia

Kontaktni podatki:
Mobitel
: +386 51 245 035
E-mail: jaka.petek@svet.si
Webwww.svet.si
LinkedIn: www.linkedin.com/company/svetreal

Galerija - Vidikovac Residence

Vidikovac Residence

 • Izdelano na ključ
 • energetski razred: A+
  (od 0 do 15kWh/m2a)
 • Novo stanovanjsko naselje;
 • Najbolj zaželena lokacija v Puli;
 • Urbano družinsko naselje;
 • Novi standardi;
 • Moderna stanovanja;
 • Velike terase;
 • Penthouse;
 • Kvalitetna gradnja;
 • Moderna in prestižna oprema;
 • Zasebno parkirišče;