Večstanovanjski objekt Barjanka, Ljubljana, Murgle
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Večstanovanjski objekt Barjanka
O investitirju, kontakt

Ponudnik
LJUBLJANA NEPREMIČNINE d.o.o.

Naslov
Cesta na Brdo 69,
1000 Ljubljana

Telefon
030/313-005

E-pošta
n.osojnik@ljn.si

Spletna stran
www.ljubljananepremicnine.si/novog...


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Večstanovanjski objekt Barjanka

Ljubljana - Ljubljana, Murgle

Le streljaj od mestnega jedra se gradi večstanovanjski objekt Barjanka, ki ima moderno in napredno zasnovo, gradnja je visoko kakovostna.

 

IZJEMNA LEGA, VISOKA KULTURA BIVANJA

Večstanovanjski objekt Barjanka se gradi na edinstveni lokaciji na JZ robu Murgel, le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju.  Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi.

Osnovna šola Kolezija in Trnovo sta oddaljeni do 700 m. Do centra mesta je 15 min hoje, do AC priključka le minuta vožnje.

MODERNA IN NAPREDNA ARHITEKTURNA ZASNOVA

Arhitekturna zasnova Barjanke je moderna, napredna in visoko kakovostna. Stavbo z 19 stanovanji odlikuje visoka mera bivalnega udobja in inovativna arhitektura, ki je zasnova z odgovornostjo do okoljskih vprašanj sedanjosti in prihodnosti.

Barjanko odlikuje elegantna vzdolžna oblika dveh zamaknjenih lamel in inovativna tipologija stanovanj s funkcionalnimi tlorisi optimalnih dimenzij.

Velike steklene površine omogočajo stanovanjem izjemne poglede na Murgle, Barje in Ljubljano, zunanji prostori z atriji ali ložami pa zagotavljajo stik z naravo. 

DUPLEX STANOVANJA Z LASTNOSTMI MANJŠE VRSTNE HIŠE

V lameli A se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot ( P+N ), neto stanovanjske površine od 85 m2 – 114 m2 z ložami in atriji, obrnjenimi v smeri proti Murglam ( JZ lega ). Stanovanja imajo bistvene lastnosti manjše vrstne hiše, saj nudijo neposreden stik z zunanjimi površinami, hkrati pa omogočajo dovolj zasebnosti ter imajo lasten vhod. Vsa stanovanja so tlorisno zasnovana tako, da pritličje obsega dnevno bivalni del, prvo nadstropje pa spalni del s kopalnico.

TOPLOTA LESA, EKOLOŠKA USMERJENOST TER IZJEMNA MIKROKLIMA

Dvanajst stanovanjskih enot ( v vsaki etaži po štiri stanovanja, neto stanovanjske površine od 62 m2 – 93 m2, z eno ali dvema ložama ) v lameli B bo zaradi plitvega tlorisa odlikovala izjemna osončenost. Vsa stanovanja bodo imela obojestransko orientacijo, kar omogoča maksimalno prezračenost ter zagotavlja veliko mero zasebnosti.

Lesena konstrukcija iz križno lepljenih CLT plošč v lameli B omogoča izjemno ugodno mikroklimo, saj ima les poleg prijetnega značaja tudi inovativne lastnosti, kar ga uvršča v sam vrh gradbenih materialov prihodnosti. Les zagotavlja učinkovito toplotno izolacijo, energetsko varčnost ter visoko protipotresno varnost.

ZA PARKIRANJE JE POSKRBLJENO

V podzemni garaži s široko dovozno rampo, bo prostor za parkiranje vozil. Prav tako je tam predvidena inštalacijska predpriprava za počasno polnjenje električnih vozil.

OGREVANJE

Vir grelne energije predstavlja kondenzacijski plinski kotel, ki je nameščen v kotlovnici v kleti stopnišča lamele A in zagotavlja grelno energijo za ogrevanje objekta in tople sanitarne vode. 

Vsako stanovanje je priklopljeno na razvod ogrevanja objekta preko ogrevalne vertikale v posameznem stopnišču. Predvideno je merjenje porabljene ogrevalne energije za vsako stanovanje preko kalorimetra. Stanovanjske enote se ogrevajo s sistemom talnega gretja. Prav tako je predviden sistem hlajenja bivalnih prostorov s »split« hladilnimi napravami. 

PREZRAČEVANJE

Bivalni prostori v stanovanju se prezračujejo s sistemom lokalnega prezračevanja. 

Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali. Stanovanja bodo izvedena z ložami, prostornimi atriji ter svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori.

ZUNANJA UREDITEV

Zunanja ureditev bo razdeljena na tri glavne elemente: vhodno plazo z intenzivno zazelenitvijo, otroško igrišče s prostorom za kolesa in parkovno ureditvijo na severnem delu ter zasebne atrije, ki pripadajo pritličnim stanovanjem na zahodni strani zemljišča. 

Vhodna plaza z intenzivno zazelenitvijo deluje kot filter, ki zagotavlja intimnost in ščiti stanovanjske enote pred vplivi mestne vpadnice. Na severnem delu zemljišča pod lamelo B bo urejeno otroško igrišče na ustrezni podlagi. 

Zunanje površine, namenjene stanovalcem bodo ograjene z žičnato ograjo in niso javno dostopne. 

Predviden pričetek gradnje - april 2021, predviden zaključek gradnje - december 2022

Projekt ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in notarsko overjene splošne pogoje prodaje. Stanovanja se bodo prodajala »na ključ«.

PRODAJALEC:
Ljubljana nepremičnine d.o.o.

Cesta na brdo 69
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 30 313 005
Spletna stran: https://www.ljubljananepremicnine.si/novogradnja/barjanka
Elektronski naslov: n.osojnik@ljn.si

Galerija - Večstanovanjski objekt Barjanka

Večstanovanjski objekt Barjanka

  • Izdelano na ključ
  • Izjemna lega in edinstvena lokacija;
  • Visoka kultura bivanja;
  • Le streljaj od mestnega jedra;
  • Moderna, napredna, kakovostna stanovanja;
  • Inovativna arhitektura;
  • Funkcionalni tlorisi;
  • Velike steklene površine;
  • Atriji in lože;

od 325.229 EUR do 569.802 EUR