NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Večstanovanjska objekta v Izoli

Izola

Večstanovanjska objekta B in C na Morovi ulici 33 in 35 v Izoli nudita sodobne in udobne bivanjske standarde.


Objekta opredeljuje sodoben dizajn, ki se zaradi premišljene postavitve v prostor subtilno zlije z mirno sosesko.Tako je primeren za vse, ki jim je blizu morski način življenja, kot za tiste, ki se z njim šele dobro spoznavajo.
Zasnova kompleksa je trajnostna. Objekta sta locirana na San Simonov zaliv, torej so uporabnikove poti pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti (delo, vrtec, šola…) krajše oziroma hitrejše. Center mesta je v neposredni bližini in je tudi peš lahko dostopen, s kolesom ali z javnim prevozom pa sploh na dosegu roke.

Objekt ima lasten  vhod v pritličju, dovoz z Morove ulice, razdeljen je na enajst stanovanjskih enot,  orientiranih na S-vzhod. Vsi apartmaji imajo lastniška parkirna mesta na dvižni ploščadi.Trem kletnim stanovanjem pripada atrij, ki nudi kvalitetno preživljanje prostega časa zunaj, hkrati pa zagotavlja veliko mero zasebnosti in miru, saj so orientirani proti morju.Stanovanja, ki so razporejeni v štirih nadstropjih, pripadajo balkoni (loggie), ki se prav tako odmikajo od  ulice proti morju. Vse etaže so med seboj povezane s skupnim stopniščem.Stanovanjski kompleks na Morovi ulici je reprezentativni primer trajnostne arhitekture, ki bo bodočim uporabnikom nudil vso raznovrstnost kvalitetnega bivanja v Izoli, zaradi izjemne pokritosti s prometno in javno infrastrukturo lahko dostopen,  hkrati pa jim bo zagotovil prijetno počitniško zavetje ali varen dom, odmaknjen in skrit pred mestnim vrvežem, in vendar pod blagodejnim vplivom morja in sonca.

Objekt je bil dokončan Novembra 2016. Številka uporabnega dovoljenja 351-91/2016 - 24 U-17/1.

Energetski razred objekt B: C ( 35 - 60 kWh/m2a )
Energetski razred objekt C: B1 ( 15 - 25 kWh/m2a )


Vselitev je možna takoj.

PRODAJALEC:
MAGDA - BOHINJ d.o.o., podružnica v Ljubljani
Dunajska cesta 198A
1000 Ljubljana

Spletna stran projekta: www.izola-stanovanja.eu
Elektronski naslov: izola.stanovanja@gmail.com
Mobilni telefon: 068/686-054
Telefonska številka: 01/560-37-70

Spletna stran projekta: http://www.izola-stanovanja.eu

Prodajalec: Magda - Bohinj d.o.o., podružnica v Ljubljani
Naslov: Dunajska cesta 198A, 1000 Ljubljana
Telefon: 068/686-054, 01/560-37-70
E-pošta: izola.stanovanja@gmail.com
Spletna stran: http://www.izola-stanovanja.eu