PREDSTAVITEV NOVOGRADNJE
O investitirju, kontakt

Prodajalec
GB nepremičnine, Goran Barišić s.p.

Naslov
Štefanova ulica 15,
1000 Ljubljana

Telefon
040/564-460

E-pošta
info@gbnepremicnine.si

Spletna stran
gbnepremicnine.si/tomos-koper/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Tomosova stolpnica

Južna Primorska - Koper

Tomosova stolpnica na izjemni lokaciji v starem mestnem jedru Kopra dobiva novo, moderno podobo.

Tomosova stolpnica na izjemni lokaciji v starem mestnem jedru Kopra dobiva novo, moderno podobo. Stolpnica, s prenovo pridobiva 37 stanovanj s funkcionalnimi tlorisi, ki temeljijo na prostornosti in enostavnih linijah.

Zasnova prvih treh nadstropjih, kjer so manjša stanovanja ostaja nespremenjena. Od  4 do 10 nadstropja pa je centralni hodnik prestavljen na severno fasado  in je oblikovan v odprti, pokriti hodnik, t.i. gank. S tem so stanovanja pridobila dvo ali trosmerno orientiranost, možnost naravnega prezračevanja in tudi možnost izbire med sončnim, zasebnim balkonom ali hladnim, skupnim gankom. Novost stolpnice so tudi povečani balkoni na južni strani, ki služijo kot podaljšek dnevnega prostora.

Stolpnica obsega 37 prenovljenih stanovanj s kvadraturo od 27 m2 do 119 m2 bivalne površine ter Pentohouse stanovanje na vrhu. Večina stanovanj ima balkon, ki nudi čudovite poglede na okolico. Vsakemu stanovanju pripada shramba, ki se nahaja v kleti ali pritličju. V pritličju bo tudi skupna kolesarnica ter poslovni prostor. Stanovanja bodo vseljiva jeseni 2019.

S prenovo ima stolpnica močno izboljšane energetske karakteristike. Poleg nove fasade, so nova tudi aluminijasta okna in tlaki, kateri so dodatno zvočno izolirani. Zvočno izolirane so tudi notranje, predelne stene. Celotna južna fasada ima dodatno zaščito pred soncem z zgibnimi paneli. Povsem nove so tudi elektro, vodovodne in strojne inštalacije, ki so narejene po najvišjih standardih in bistveno vplivajo na varnost in kakovost bivanja.

Podzemna garažna mesta

Vzporedno s prenovo stolpnice, se bo na Muzejskem trgu, ki je le streljaj od objekta, začela graditi podzemna garažna hiša s cca 460 parkirnimi mesti za osebna vozila. Z  izgradnjo garažne hiše, bo okolica pridobila nove peš cone.  40 parkirnih mest v parkirni hiši je zagotovljeno za kupce stanovanj. Parkirna mesta so na voljo za doplačilo.  Garažna hiša bo zgrajena jeseni 2020.

Poslovni prostor

Poslovni del v Tomos Koper predstavlja 150 m2 poslovnega prostora, razdeljenega v 120 m2 prostor v pritličju ter 30 m2 površinami v kleti. Poslovni prostor je v III. podaljšani gradbeni fazi, z možnostjo dokončanja po naročilu.  Ima zastekljene površine v pritličju kar ustvarja svetlo delovno okolje.  

Predviden prostor je namenjen tihi dejavnost, kot npr: storitvena dejavnost, trgovina, pisarna, ambulanta, gostinska dejavnost in podobno.

Tomos koper;

Izjemna lokacija v središču mesta; Bližina morja; kopališče, marina; Bližina vse potrebne infrastrukture; sodobno zasnovana stanovanja; naravna svetloba; funkcionalni tlorisi; kakovostno obnovljen objekt; možnost pametnega doma;

KONTAKTNI PODATKI
PRODAJALEC:

Goran Barišić s.p.
Štefanova ulica 15
1000 Ljubljana

TELEFONSKA ŠTEVILKA: 040/564-460
ELEKTRONSKI NASLOV: info@gbnepremicnine.si

Galerija - Tomosova stolpnica

Tomosova stolpnica

  • Izdelano na ključ
  • EI v izdelavi
  • Izjemna lokacija v središču mesta;
  • Bližina morja; kopališče, marina;
  • Bližina vse potrebne infrastrukture;
  • Sodobno zasnovana stanovanja;
  • Naravna svetloba;
  • Funkcionalni tlorisi;
  • Kakovostno obnovljen objekt;
  • Možnost pametnega doma;

od 222.880 EUR do 414.045 EUR