Soseska Ekvorna - na voljo samo še dve enoti, Barjanska cesta, Trnovsko predmestje
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Soseska Ekvorna - na voljo samo še dve enoti
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Skupina partnerji d.o.o.

Naslov
Ukmarjeva ulica 4,
1000 Ljubljana

Telefon
+386 40 424 756

E-pošta
info@soseska-ekvorna.si

Spletna stran
soseska-ekvorna.si/

Investitor
Skupina partnerji d.o.o.,
Ukmarjeva 4,
1000 Ljubljana


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Soseska Ekvorna - na voljo samo še dve enoti

Ljubljana - Barjanska cesta, Trnovsko predmestje

Izvrstna lokacija, moderna arhitektura in kvalitetna gradnja so si v Soseski Ekvorni podali roke.

Soseska Ekvorna – ko si izvrstna lokacija, moderna arhitektura in kvalitetna gradnja podajo roke v Trnovskem predmestju. Na voljo le še dve enoti.

                                                              

Odprt dnevno-bivalni prostor, 5 dodatnih sob, prostorne lože in terase z razgledom na Ljubljanski grad, 3 wc-ji, dve prostorni kopalnici, svetli in visoki prostori, dva manjša atrija, dve parkirni mesti….

Soseska Ekvorna je sodobno zasnovana soseska 7 vrstnih hiš na izvrstni lokaciji v bližini starega mestnega jedra in hkrati s hitrim dostopom do mestne obvoznice. Nahaja se ob mestni vpadnici Ljubljana-Center ( ob Barjanski cesti ) in nudi uporabniku vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo bližina strogega centra mesta, Natura 2000 ter izjemne vedute Ljubljanskega gradu s silhueto Alp v ozadju.

Hiše so namenjene tako družinam, kot tistim, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in imajo željo po življenju v hiši, ki omogoča več zasebnosti in stika z naravo. Zaradi izredne lokacije, so primerne tudi za investicijo.

Vsaka posamezna hiša ima tri etaže: pritličje, nadstropje in terasno etažo, kjer zaprti prostori predstavljajo 70% bruto etažne površine. Hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne.

V pritlični etaži se nahaja predprostor preko katerega se pomaknemo v bivalno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo (en prostor) z dnevnimi sanitarijami in komunikacijami v višje etaže. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se z odprtinami in pogledi odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Vsaka hiša ima dva ograjena atrija in sicer na severni in na južni strani ter dve lastniški parkirni mesti.

V nadstropju posamezne enote se v vseh objektih nahaja kopalnica z WC-jem in tri samostojne sobe, ki lahko služijo kot otroške sobe, družabni prostor, knjižnica, soba za rekreacijo ali garderoba…. Vse sobe so približno enake velikosti in primerne za samostojne sobe. Ena soba ima svojo teraso.

V terasni etaži se nahaja starševska suita – spalnica z garderobno sobo in kopalnico in obojestransko teraso. Na južni terasi se pogled odpre na Krim, na severni pa se odpira še lepši pogled na Ljubljanski grad s silhueto Alp v ozadju.

Dostop do posamezne hiše se nahaja na južni strani objekta. Vsaka enota ima ob dostopni cesti parkirno mesto za dva avtomobila (postavljena je nosilna konstrukcija za nadstrešek).  Južni atrij se nahaja pred vhodom objekta. V južnem atriju se lahko namesti zunanja kuhinja in uredi prostor za druženje. Južni atrij torej pomeni vhodno točko posameznega objekta.

Na severni strani je zasnovan intimni atrij, ki nudi pogled v naravo, pa tudi kot prostor druženja v poletnih mesecih. Severni atrij je dostopen tudi s severne poti vzdolž meje parcele.

 • Visoko kvalitetni vgrajeni materiali
 • Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe.
 • Okna, drsne stene in balkonska vrata v nadstandardni les-aluminij kombinaciji s troslojno zasteklitvijo
 • Talno gretje v vseh prostorih
 • Ogrevanje na mestni plin, ogrevanje sanitarne vode na toplotno črpalko

Objekt ima pridobljeno uporabno dovoljenje in je takoj vseljiv. Hiše se prodajajo brez posredniške provizije za kupca.

PONUDNIK:
SKUPINA PARTNERJI d.o.o.

UKMARJEVA 4
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
TELEFONSKA ŠTEVILKA: +386 40 424 754
ELEKTRONSKI NASLOV: info@soseska-ekvorna.si
SPLETNA STRAN: https://soseska-ekvorna.si/

Galerija - Soseska Ekvorna - na voljo samo še dve enoti

Soseska Ekvorna - na voljo samo še dve enoti

 • Izdelano na ključ
 • EI ni potrebna (31. člen ZURE)
 • Odprt dnevno-bivalni prostor;
 • 5 dodatnih sob;
 • Prostorne lože in terase;
 • Prostorni kopalnici;
 • Svetli in visoki prostori;
 • Dva manjša atrija;
 • Dve parkirni mesti;