Palais & Villa Schellenburg, Center Ljubljane, bivši Kolizej
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Palais & Villa Schellenburg
O investitorju, kontakt

Ponudnik
Tivoli d.o.o.

Naslov
Železna cesta 18,
1000 Ljubljana

Telefon
040 505 081

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.schellenburg-living.com


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Palais & Villa Schellenburg

Ljubljana - Center Ljubljane, bivši Kolizej

V osrčju Ljubljane, na mestu nekdanjega Kolizeja, se nahaja prestižni kompleks Palais & Villa Schellenburg.

»Vaš najlepši novi dom«.

Nedaleč od zgodovinskega središča Ljubljane se razvija stanovanjski objekt Palais Schellenburg.

Palais Schellenburg vsebuje 110 moderno zasnovanih stanovanjskih enot, od katerih je šest penthousov, ki so v najvišjem, sedmem nadstropju. Dodatno pa bo ob Gosposvetski cesti stal poslovni objekt s šestimi nadstropji.

Elegantna, svetla zgradba s harmonično dovršeno fasado in velikimi okni na novo določa kvaliteto življenja in udobje bivanja v Ljubljani. Projekt obsega dve ločeni stavbi, Villo Schellenburg in Palais Schellenburg, s skupno bruto površino 52.720 m2.

V duhu Jakoba pl. Schellenburga, še danes cenjenega mecena Ljubljane, bodo na tem mestu nastala stanovanja, ki bodo izpolnila najvišja pričakovanja glede bivanjske kulture in kvalitete življenja. Oba objekta, Palais & Villa, simbolično predstavljata veličino, ki jo je predstavljal Jakob pl. Schellenburg. Zasnovana sta v stilu modernega sloga bivanja, obdana z zelenimi površinami, ki jih krasijo parki.

Visok nivo bivanja predstavljajo tudi vrhunski notranji interier, udobno zasnovane bivalne površine, ki nudijo kar se da veliko naravne svetlobe, dotok svežega zraka, hiter dostop v naravo in na drugi strani mestno dogajanje. Poleg odlične lokacije se projekt lahko pohvali s 24-urno recepcijo, umeščeno v reprezentativno avlo, videonadzorom objekta, visoko višino etaž, ki merijo od 283 cm do 355 cm, neposrednim dostopom od parkirnih mest do stanovanj ter dodatnimi dvigali za kolesa.

Palais Schellenburg

Zgradba Palais s šestimi nadstropji je okronana z dodatno, rahlo zamaknjeno sedmo terasno etažo, tako imenovanim penthousom. 110 stanovanj z 2 do 6 sobami se razprostirajo v etažah in nudijo od 62 m2 do razkošnih 345 m2 stanovanjskih površin ter zunanjih površin v obliki balkonov, teras in lož.

Penthouse s svojimi razkošnimi površinami teras poklanja stanovalcem zares slikovite razglede na park Tivoli, Ljubljanski grad in na mesto.

V pritličju je umeščenih 6 stanovanj s pogledom na vrt ter poslovne površine namenjene gastronomiji - bistroju in drugim dejavnostim, ki bodo stanovalcem nudile dodatno udobje. Premium stanovanja vaš čakajo v Palais Schellenburg.

Gradnja kompleksa se je začela maja 2020 z izkopom gradbene jame, in sicer na podlagi gradbenega dovoljenja, prejetega 13. 12. 2019. Villa Schellenburg je v celoti zaključena in prodana in je bila predana novim stanovalcem v januarju 2023. Prav tako pa se zaključuje izvedba Palais Schellenburg.

Rezidenčni kompleks Schellenburg je tako zgrajen in ga je v oktobru investitor, z odmevno slovesnostjo, še simbolno otvoril. Z njim je slovenska prestolnica dobila novo mestno ikono in zgleden primer arhitekture, ki funkcionalnost, udobje in estetiko združuje v popolno harmonijo.

Na voljo je še nekaj stanovanj, ki obljubljajo udobno in razkošno bivanje v središču mesta. Ne zamudite izjemne priložnosti.

Celotno zbirko fotografij je posnel fotograf Miran Kambič.

PONUDNIK:
Tivoli d.o.o.
Železna cesta 18
1000 Ljubljana

KONTAKTNI PODATKI:
Mobilna številka: +386 40 505 081
Spletna stran: www.schellenburg-living.com
Elektronski naslov: [email protected]

Galerija - Palais & Villa Schellenburg

Palais & Villa Schellenburg

  • Izdelano na ključ
  • Elegantna, svetla zgradba;
  • Harmonična in dovršena fasada;
  • Velika okna;
  • Udobno bivanje v Ljubljani;
  • Vrhunski notranji interier;
  • Udobno zasnovane bivalne površine;
  • 24-urna recepcija;
  • Videonadzor objekta;