Lagom Črnuški Bajer, na voljo 45 stanovanj!, Ljubljana, ob Črnuškem bajerju
Novogradnje Projekti Slovenija Ljubljana Lagom Črnuški Bajer, na voljo 45 stanovanj!
O investitorju, kontakt

Ponudnik
ZL Living d.o.o.

Naslov
Kržičeva ulica 3,
1000 Ljubljana

Telefon
041 748 709 041 838 107

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
http://www.crnuski-bajer.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Lagom Črnuški Bajer, na voljo 45 stanovanj!

Ljubljana - Ljubljana, ob Črnuškem bajerju

V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja projektna družba ZL Living nadaljuje z gradnjo druge faze novega stanovanjskega kompleksa.

V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja projektna družba ZL Living nadaljuje z gradnjo druge faze novega stanovanjskega kompleksa. 

Lagom Črnuški bajer bo poleg 6 objektov s 150 stanovanji dobil še dodatnih 100 stanovanj. V soseski bodo tako svoj novi dom lahko našli mladi pari, družine kot starejši.


Druga faza nastajajoče Lagom Črnuški Bajer stanovanjske soseske bo sestavljena iz 4 objektov s 100 stanovanji.

Stanovanja bodo na voljo v različnih velikostih — od 30 m² pa vse do 120 m², z različnimi tlorisi in z različnim številom sob. Med njimi bodo tako manjša, enosobna stanovanja, kot tudi prostorna štirisobna stanovanja v enoetažni ali dupleks izvedbi. Nekaj prtitličnih enot bo imelo zelen atrij, medtem ko bodo imela ostala stanovanja lože ali prostorne terase z odprtim pogledom na okolico.

Lagom pomeni ravno prav

Zelena stanovanjska soseska, prevzema svoje ime iz švedske filozofije uravnoteženega življenja lagom ali po naše — ravno prav. Kot pravijo v družbi ZL Living, so ime izbrali na podlagi lokacije, arhitekturne zasnove in življenjskega sloga, ki ga bo nova soseska omogočala; ničesar preveč ali premalo, vsega le ravno prav.

Bodite del soseske, ki prispeva k uravnoteženemu življenju. Zakaj bi pretiravali ali bili prikrajšani, če vam Lagom Črnuški bajer nudi vsega ravno prav?

Arhitektura stanovanjskega kompleksa Lagom Črnuški bajer bo upoštevala načelo sožitja z naravo. Objekti bodo energetsko učinkoviti s kombinacijo kontaktne in prezračevane fasade, ogrevanje bo talno, stanovanja bodo imela razpeljavo za klimatske naprave ter prisilno prezračevanje. Visoko kakovostni materiali in premišljena zasnova bodo tvorili svetla, prostorna in zračna stanovanja, ki dihajo skupaj z okolico.

Ravno prav zeleno

Zgrajen ob vznožju Rašiškega hriba, stanovanjski kompleks Lagom Črnuški bajer svojim stanovalcem obljublja stik z naravo in možnost za kakovostno preživljanje časa na prostem. Skupaj s prenovljenim Črnuškim bajerjem, bo na enem mestu moč najti tako sprehajalne steze za nordijsko hojo ali kolesarjenje, kot tudi učne poti, interaktivna igrala, leseno ploščad in obvodne brvi. Vse prilagojene tudi gibalno oviranim.

Ravno prav urbano

Nova soseska je popolna za družine, saj nudi vse potrebno, na dosegu roke. Pozicionirana je tik ob ljubljanski obvoznici in le streljaj od mestnega centra. Nedaleč stran se nahajata Osnovna šola Maksa Pečarja Črnuče in Vrtec Črnuče. Ravno prav blizu pa je tudi vsa nujna infrastruktura črnuškega okrožja.

Ravno prav brezskrbno

Osrednji prostor bo namenjen parku s klopcami in interaktivnimi igrali za otroke. Parkirišča bodo umaknjena v podzemne garaže, s čimer bo v soseski poskrbljeno za večjo varnost in dovolj prostora za igro otrok, neformalna druženja ali počitek.

Ker pa v podjetju razmišljajo zeleno in spremljajo prihajajoče trende, bo imelo vsaj eno parkirno mesto vsakega stanovanja predviden elektro priključek za polnjenje električnega vozila.

Ob ravno pravem času

Stanovanjski kompleks Lagom Črnuški bajer bo zrasel v ravno pravem trenutku. Na podhranjenem nepremičninskem trgu v Ljubljani bo namreč ponudil dom številnim mladim parom in družinam, ki si želijo mirne lokacije v neposredni bližini vrtca, šole in Ljubljane. Z dobro urejenimi prometnimi povezavami, nedaleč stran od doma starostnikov, pa bo navdušil tudi pripadnike boom generacije, ki vstopajo v novo življenjsko obdobje.

Najdete nas na naslovu:
Vilharjeva cesta 42 (objekt Situla)
1000 Ljubljana

Ponudnik:
ZL LIVING d.o.o.
Kržičeva ulica 3
1000 LJUBLJANA

Kontaktni podatki:
Elektronski naslov: [email protected]
Spletna stran: http://www.crnuski-bajer.si/

Galerija - Lagom Črnuški Bajer, na voljo 45 stanovanj!

Lagom Črnuški Bajer, na voljo 45 stanovanj!

  • Začetek gradnje objekta
  • V neposredni bližini prenovljenega Črnuškega bajerja;
  • Prijazne cene;
  • Urbana in zelena stanovanjska soseska;
  • Sožitje z naravo;
  • Zeleni atriji, lože in prostorne terase;
  • Energetsko učinkoviti objekti;
  • Vsa nujna infrastruktura;