NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Hiše Radovljica

Lancovo

7 enot v Radovljici - Lancovo.  

Enota dvojčka ali trojčka, ki ima streho dvokapnica s frčadami je zunanjih dimenzij 7,0 m x 12,0 m. Objekti bodo izdelane do III. podaljšane gradbene faze (objekti klasično grajeni z opeko in armiranobetonskimi ploščami nad pritličjem in 1. nadstropjem, fasado in zunanjo ureditvijo z komunalnimi priključki).  

Etažnost objektov je pritličje, 1. nadstropje in mansarda.  

Dostop v pritličje je omogočen direktno po dovozni poti, kjer sta predvidena dva parkirna mesta za vsako enoto pred vhodom v posamezno enoto.   

Iz predsobe je možen dostop v dnevno sobo, jedilnico, kuhinjo in WC. Na vrtni strani je predviden izhod na teraso in nadalje vrt posamezne enote.  

V etaži je na vrhu stopnišča hodnik, tri sobe in kopalnica. Iz dveh sob je predviden balkon, prav tako vodijo stopnice nadalje na uporabno podstrešje.  

V sklopu izgradnje omenjenih objektov bo investitor uredil tudi dovoz do objektov s pripadajočimi prometnimi površinami, parkirišči, komunalno in energetsko opremo zemljišč ter ureditvijo funkcionalnih zemljišč.  

Vse cene so z vključenim DDV. KUPCI NE PLAČAJO PROVIZIJE. V račun vzamemo stanovanje ali stavbno zemljišče z doplačilom.

PONUDNIK:
K 3 KERN d.o.o.
Oldhamska cesta 12
4000 Kranj

TELEFONSKA ŠTEVILKA: 04/202-13-53
MOBILNA ŠTEVILKA: 051/320-700

Elektronski naslov: info@k3-kern.si

Spletna stran projekta: https://www.k3-kern.si/hise-radovljica

Energ. razred:  EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Prodajalec: K 3 Kern d.o.o.
Naslov: Oldhamska cesta 12, 4000 Kranj
Telefon: 04/202-13-53, 051/320-700
E-pošta: info@k3-kern.si
Spletna stran: http://www.k3-kern.si