Glazija Center Celje, Celje - Center
Novogradnje Projekti Slovenija Savinjska Glazija Center Celje
O investitirju, kontakt

Ponudnik
ANSITRA, nepremičnine d.o.o.

Naslov
Lava 42,
3000 Celje

Telefon
+38630200300

E-pošta
info@ansitra.si

Spletna stran
glazija.si/


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Glazija Center Celje

Savinjska - Celje - Center

Glazija Celje nudi vse pogoje za udobno bivanje ali uspešno poslovanje, saj je objekt zelo tehnološko dovršen.

Sodobno zasnovan poslovno - stanovanjski objekt Glazija

Nahaja se na frekventni lokaciji na vhodu v staro mestno jedro Celja
in vam nudi vse pogoje za udobno bivanje ali uspešno poslovanje, saj je objekt tehnološko zelo dovršen. Za kupce stanovanj so na voljo od 1- do 5- sobna stanovanja, za najemnike pa enosobna stanovanja in poslovni prostori različnih kvadratur. Za najemnike bodo na razpolago tudi sobe in apartmaji.

Na razpolago je 23 nadstandardnih, energetsko učinkovitih stanovanj, s prekrasnim razgledom in visokim udobjem bivanja. Stanovanja so nadstandardna  s panoramskim razgledom.

Umestitev v center mesta in bližina mestnega parka nudi koriščenje rekreacijskih površin in storitev sosednje bolnišnice in zdravstvenega doma. 

Stanovanja s funkcionalnimi tlorisi so primerna za vse; za pare, družine, seniorje ali posameznike. Steklene površine, visoki stopovi, lože in balkoni omogočajo zračna ter udobna stanovanja, za visoko udobno bivanje.

Stanovanja se nahajajo v četrti in peti etaži. Izbirate pa lahko med M, L in XL stanovanji.

Stanovanje M
Vsa stanovanja so svetla, z visokimi stropovi, energetsko učinkovita, z lepim razgledom na stari grad in okoliško hribovje oz. Kamniško - Savinjske Alpe. Stanovanja M so od 1 - do 3 - sobna.

Svetla višina prostorov je 2,85 m. Nekaj stanovanj ima tudi balkone. Stanovanja so vrhunsko akustično izolirana, imajo urejeno talno gretje, pametne inštalacije, ogrevanje in priprava vode s toplotno črpalko, split hladilni sistem, kontrola dostopa in aktivni varnostni sistem, individualno števčenje po dejanski porabi.

Stanovanje L
Vsa stanovanja so svetla, z visokimi stropovi, energetsko učinkovita, z lepim razgledom na stari grad in okoliško hribovje oz. Kamniško - Savinjske Alpe. Stanovanja L so od 3 - do 4 - sobna.

Stanovanje XL
Svetla stanovanja z visokimi stropovi, energetsko učinkovita, z lepim razgledom na stari grad in okoliško hribovje oz. Kamniško - Savinjske Alpe. Stanovanja XL so 4 - in 5- sobna.

Četrto nadstropje:
Stanovanjska etaža, kjer je 13 stanovanjskih enot, eno do štiri - sobnih, velikosti od 38 m2 do 147 m2 s pripadajočimi  shrambami v etaži od 4,35 m2 do 10,17 m2.

Peto nadstropje:
Stanovanjska etaža, kjer je 10 stanovanj od 75 m2 do 135 m2 s pripadajočimi shrambami v etaži od 3,5 m2 do 8,46 m2 z ložami ali terasami tudi do 83,80 m2. Zaključni materiali v stanovanjskih etažah so vsi visoko kakovostnega razreda.

V vseh hodnikih in stopniščih je položena visoko kvalitetna keramika, vsi sanitarni prostori so obdelani z visoko kvalitetno keramiko v dveh oz. treh barvnih odtenkih. V bivalnih prostorih je položen visoko kvaliteten hrastov parket, vrata bodo v beli barvi.

V objektu bo za oddajo v najem tudi nekaj poslovnih prostorov različnih kvadratur, ki bodo namenjeni storitvenim dejavnostim (banke, zavarovalnice, lekarna, restavracija…), ena etaža v celoti za zdravstveno dejavnost.

TEHNIČNI PODATKI O OBJEKTU

Objekt je večnadstropna stavba, pravokotne oblike, širine 30 m, dolžine 60 m. Ima klet, pritličje in 5 nadstropij ter tehnično etažo. Zasnovan je kot kompaktna večnamenska stavba s poudarjenimi ložami in balkoni, ki pripomorejo k vizualni razgibanosti objekta.

Konstrukcija objekta je AB, fasadne stene so obložene s toplotno izolacijo in Alu fasadnimi ploščami v zeleni barvi. Balkoni in lože so v temno sivi barvi, pritlična fasada je  v celoti zastekljena.

Objekt ima 2 glavna vhoda, iz vzhodne in zahodne strani, preko velike avle, dodaten - tretji vhod je iz zahodne strani v severnem delu objekta. V objektu sta dve stopnišči, glavno iz vhodne avle, kjer so tudi tri osebna dvigala in severno stopnišče, kjer je eno dvigalo večje dimenzije.

Kletna etaža:
V celoti je namenjena parkiranju avtomobilov. Uvoz v etažo je s severne strani objekta preko dvosmerne klančine, kjer bodo dvižna vrata z daljinskim upravljanjem. V etaži je 82 parkirnih mest.

Pritlična etaža:
Predvidene so lekarniške, bančne, trgovske in gostinske ter druge storitve. Vsi lokali imajo samostojne direktne vhode.

Prvo nadstropje:
Predvideni so pisarniški prostori in prostori za lekarniške storitve v povezavi z lekarno v pritličju.

Drugo nadstropje:
Etaža je namenjena deloma gostinskim in drugim storitvam ter pisarniškim in poslovnim prostorom.

Tretje nadstropje:
Celotna etaža je namenjena medicinski dejavnosti – Medical center.

Talne obloge v teh nadstropjih so PVC (zdravstvena dejavnost), visoko kvalitetna keramika (lekarniške, bančne, trgovske in gostinske dejavnosti). V pisarniških oz. poslovnih prostorih pa bo kombinacija parketa in PVC podov.

Šesto nadstropje:
Tehnična etaža s prezračevalnimi, hladilnimi ter ogrevalnimi napravami.

Zunanje funkcionalne površine bodo obložene s kamnitimi ploščami. Povozne površine bodo asfaltirane. Urejene bodo tudi zelenice z različno zasaditvijo. Zunanje površine bodo primerno osvetljene.

TOP RAZLOGI ZA NAKUP STANOVANJA ….

 • Lokacija – bližina mestnega parka, centra mesta in zdravstvenih ustanov, hiter dostop do avtoceste, avtobusna postaja pred objektom;
 • Kakovostna gradnja – trajnostna gradnja z visokokakovostnimi materiali, prezračevana alu ognjevarna fasada, vrhunska akustična izolacija stanovanjskih enot;
 • Sodobna arhitektura – nadstandardna višina stropov 2,75 m – 3,00 m, stanovanja brez hodnikov, velika steklena alu panoramska okna, alu stavbno pohištvo, dvigala;
 • Nizkoenergijski objekt – talno gretje, pametne inštalacije, ogrevanje in priprava vode s toplotno črpalko, split hladilni sistem;
 • Varnost - kontrola dostopa in aktivni varnostni sistem;
 • Garažna hiša integrirana, možnost polnilnice za elektro vozila;
 • Individualno števčenje po dejanski porabi;
 • KolesCE pred objektom;

…IN NAJEM POSLOVNEGA PROSTORA

 • Lokacija – frekventna lokacija centra mesta, hiter dostop do avtoceste, avtobusna postaja pred objektom;
 • Velika steklena alu panoramska okna;
 • Sodobna arhitektura - nadstandardna višina stropov 3 m, v pritličju 5 m z možnostjo izgradnje mezanina;
 • Varnost – kontrola dostopa in aktivni varnostni sistem;
 • Nizkoenergijski objekt – ogrevanje in hlajenje s stropnimi in stenskimi konvektorji, prisilno prezračevanje preko klimatov, pametne inštalacije, ogrevanje in priprava vode s toplotno črpalko;
 • Garažna hiša integrirana, možnost polnilnice za elektro vozila;
 • Individualno števčenje po dejanski porabi;
 • KolesCE pred objektom;

Velika prednost tako stanovanjskega kot poslovnega dela objekta pa je, da bo energetsko, stroškovno in upravljalsko popolnoma ločeno drug od drugega. Poslovni prostori bodo večinoma finalizirani in pripravljeni za uporabo, oprema je v domeni najemnika oziroma po dogovoru.

KONTAKTNI PODATKI:
Elektronski naslov:
info@ansitra.si
Telefonska številka: +386 (30) 200 300

Ponudnik:
ANSITRA d.o.o.
Lava 42
3000 Celje

Galerija - Glazija Center Celje

Glazija Center Celje

 • Izdelano na ključ
 • Neposredna bližina starega mestnega jedra mesta Celje;
 • Kakovostna gradnja;
 • Sodobna arhitektura;
 • Nizkoenergijski objekt;
 • Velika steklena alu panoramska okna;
 • Varnost;
 • Garažna hiša integrirana;
 • Možnost polnilnice za elektro vozila;
 • Individualno števčenje po dejanski porabi;
 • KolesCE pred objektom;