Drenov Grič, Vrhnika, Soseska Drenovo
O investitirju, kontakt

Ponudnik
Pikado d.o.o.

Naslov
Koprska ulica 72,
1000 Ljubljana

Telefon
040 831 418, Barbara Hočevar

E-pošta
[email protected]

Spletna stran
www.drenovo.si/

Investitor
CEEREF PROJEKT DRENOV GRIČ d.o.o.


Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.


Deli na Facebook Deli na Twitter

Drenov Grič, Vrhnika

okolica Ljubljane - Soseska Drenovo

Sodobna in družinam prijazna soseska energetsko varčnih vrstnih hiš. V mirnem in zelenem okolju, a le nekaj kilometrov od prestolnice.

Sodobna in družinam prijazna soseska energetsko varčnih vrstnih hiš. V mirnem in zelenem okolju, a le nekaj kilometrov od prestolnice.
Med Ljubljano in Vrhniko na zemljišču velikosti 42.000 m2 gradimo novo stanovanjsko sosesko 78 vrstnih hiš. Gradnja soseske je v polnem teku, potekala bo v več sklopih, hiše pa so naprodaj po zaključku izgradnje posameznega sklopa.
V prvih dveh sklopih je zgrajenih 27 hiš. Vse hiše so dokončane na ključ, z urejeno in ozelenjeno parcelo ter pripravljene na takojšnji prevzem.

Lokacija
Soseska Drenovo je umeščena ob cesti med Ljubljano in Vrhniko, na Drenovem Griču, ki je od Ljubljane oddaljen le dobrih deset kilometrov. Leži na obronkih ravninskega krajinskega parka in nedaleč od hribovitih Polhograjskih Dolomitov.

Vrhnika je oddaljena le nekaj minut, kar omogoča hiter dostop do ključne infrastrukture in javnih ustanov. Le dobrih osem kilometrov pa je do ljubljanske obvoznice, dvajset minut do središča Ljubljane in dvajset minut do najbližjega nakupovalnega središča. S hitrim dostopom do avtoceste je Drenovo dobro povezano tudi z vsemi strateškimi prometnicami. Je izvrstna izhodiščna lokacija za potovanja v vse smeri Slovenije. Iz soseske se lahko sprehodite do bližnje trgovine, gostinskega lokala in športnega društva, najmlajši pa do osnovne šole.

Zasnova soseske
Drenovo smo zasnovali kot zaključeno in funkcionalno naselje enodružinskih hiš z velikim poudarkom na zunanji ureditvi soseske. Soseska predvideva skupno 78 energetsko varčnih lesenih vrstnih hiš v devetih nizih, enotnega izgleda in zunanje ureditve. Vse hiše bodo dokončane na ključ in s popolnoma urejenim pripadajočim zemljiščem. Zunanja ureditev vsake parcele je predvidena kot kombinacija tlakovanih in zelenih površin. Na vsaki parceli bodo postavljene in urejene nadstrešnica za dve vozili, zunanja terasa in vrtna lopa.

Premišljena arhitekturna zasnova soseske vključuje tudi krajinsko ureditev skupnih površin namenjenih druženju in preživljanju prostega časa ter varni igri otrok. Urejeni bodo še dodatni skupni parkirni prostori za obiskovalce, drugega prometa pa v soseski ne bo.

Hiša Drenovo  
Skrbno izbrani materiali in privlačna notranja razporeditev prostorov so zagotovilo, da se boste v hiši Drenovo počutili zares prijetno. Lesena montažna gradnja omogoča vselitev in zdravo bivanje že takoj ob dokončanju. Les je trajen, topel, uravna vlago v prostoru in omogoča naravno čiščenje zraka. Talno gretje in hlajenje prostorov ter ostali kakovostni vgradni elementi pa soustvarjajo varno in zdravju prijazno bivalno klimo.

Hiše Drenovo so dveh različnih tipov s 150 m2 stanovanjske površine in z med 140 in 900 m2 pripadajočega zemljišča. Zasnovane so tako, da se v pritličju nahajajo bivalni prostori, etaža pa je namenjena spalnim prostorom s tremi spalnicami in dvema kopalnicama oz. štirimi spalnicami in eno kopalnico.
Hiše so uvrščene med nizkoenergijske hiše razredov B1 in B2 z zelo nizkimi obratovalnimi stroški.

Proizvajalec hiš v soseski Drenovo je Marles, največji in najstarejši slovenski proizvajalec montažnih objektov, ki sodi v evropski vrh in je nosilec vseh najpomembnejših certifikatov zanesljivosti za montažno gradnjo. Marlesove lesene montažne hiše odlikuje visoka energetska učinkovitost, zelo dobra izolativnost in akustičnost.

Vzorčna hiša
Za vas smo pripravili tudi vzorčno hišo. Obiščite jo in se na svoje oči in otip prepričajte o izgledu, materialih in kakovosti gradnje načrtovanih hiš v soseski Drenovo.

Prijazno vabljeni!

PONUDNIK:
PIKADO d.o.o.
Koprska ulica 72
1000 LJUBLJANA

KONTAKTNI PODATKI:
Prodaja: 040 831 418 Barbara Hočevar
E-naslov: [email protected]  

Galerija - Drenov Grič, Vrhnika

Drenov Grič, Vrhnika

  • Sodobna in družinam prijazna soseska
  • Energetsko varčne vrstne in nizkoenergijske hiše
  • Nizki obratovalni stroški
  • Zdravo bivanje
  • Soseska Drenovo
  • Marles