Pogosta vprašanja in odgovori

Vnos oglasa

Kako vpisati svoj oglas?

Na portalu novogradnje.si je predstavljena ponudba slovenskih nepremičninskih agencij in investitorjev, ki sodelujejo v mediju Nepremicnine.net

Za oglaševanje vaših novogradenj pošljite povpraševanje na info@nepremicnine.net in poslali Vam bomo ponudbo za oglaševanje.

Iskanje

Kako iščem po oglasih?

Za iskanje po oglasih imate na izbiro sestavljeno iskanje v obliki forme in hitro iskanje po ključnih besedah. Sestavljeno iskanje je zelo natančno in vas vedno pripelje do vseh oglasov v ponudbi. Pri sestavljenem iskanju enostavno izberete za vas pomembne kriterije in na tak način dobite oglase, ki vas zanimajo.

Hitro iskanje vam omogoča iskanje po ključnih besedah. V polje vpišete iskalni niz in s pritiskom na puščico se vam izpišejo oglasi, ki vsebujejo vaše ključne besede. Iščete lahko oglase po krajih (npr. Bled, Krško, Domžale itd), po besedah kot so (pogled na morje, bazen, savna itd).. Pri hitrem iskanju je vedno možnost, da se vsi oglasi, ki vas zanimajo ne izpišejo, zato vam v primeru, da ste zelo zainteresirani za nakup priporočamo sestavljeno iskanje v obliki forme.

Spletni servisi

Kako shranim oglas?

Oglas lahko shranite s klikom na povezavo >shrani oglas<, ki se nahaja pri izpisih oglasov (na zgornji desni strani oglasa) ali na strani z podrobnosti oglasa ( ikona takoj pod slikami )

Vaši shranjeni oglasi se nahajajo pod povezavo >priljubljeni<

Kako shranim iskanje?

Iskanje lahko shranite s klikom na ikono >shrani iskanje<, ki se nahaja pri izpisih oglasov (na zgornji desni strani). Vaša iskanja se nahajajo pod povezavo >priljubljeni< Z enim klikom na shranjeno se vam nato prikažejo oglasi, ki vas zanimajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nepremicnine.net