Prodaja, Stanovanje, 77,00 m2, KIDRIČEVO, PTUJ OKOLICA
KIDRIČEVO, PTUJ OKOLICA
Prodaja | Stanovanje | 77,00 m2 | 161.884,00 EUR
M nepremičnine, Milena Jančič s.p. 031/310-803, Milena Jančič, nep. posrednica

KIDRIČEVO, PTUJ OKOLICA

Prodaja, Stanovanje - 77,00 m2 2-sobno, novogradnja

šifra: 1469

posredovanje: Prodaja

velikost: 77,00 m2

tip: 2-sobno, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Kidričevo

cena 161.884,00 EUR

KIDRIČEVO, PTUJ OKOLICA,

77 m2, 2-sobno, novogradnja - zgr. l. 2023, VP/3 nad., nova stanovanja "na ključ", energetsko učinkovita gradnja, z balkonom, s PM v kletni etaži, ogrevanje s toplotno črpalko, prodamo. Cena: 161.884,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Dvigalo
  • Balkon
  • Parkirno mesto
  • Toplotna črpalka

Dodaten opis

Pričetek prodaje stanovanj v večstanovanjski stavbi v Kidričevem, v katerem bo na voljo 22 stanovanj  v izmeri od 77 m² do 119 m², ki bodo dokončana »na ključ«, vseljiva predvidoma konec leta 2023. Izbirate lahko med dvosobnimi, trosobnimi in štirisobnimi stanovanji, vsa imajo balkone, s pomičnimi vrati, z veliko naravne svetlobe, PM v kletni etaži, omogočen neoviran dostop do stanovanj, shramb in kleti tudi gibalno oviranim osebam, saj je stavba opremljena z osebnim dvigalom.

 

Dvosobno stanovanje št. 5, ki se nahaja v visokem pritličju, v izmeri 53,92 m2 obsega vhod - garderobo, kopalnico; kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo v enem, iz dnevne naprej spalnica. Iz dnevno bivalnega dela urejen izhod na balkon, v izmeri 5,33 m2, ki ima vzhodno lego. Balkon je krit od zgornjega balkona, ponuja dodatni prostor za druženje in preživljanje prostega časa. Po tleh položena v kopalnici ter na balkonu keramika, preostali prostori v parketu. Kopalnica je delno opremljena z sanitarno opremo (tuš, umivalnik, pipe, sanitarna školjka). Stanovanje je lepo razporejeno, izredno svetlo ter izpolnjuje vse standarde za udobno bivanje.  K stanovanju pripada shramba v izmeri 4,50 m2, ki se nahaja v mansardi, ter eno parkirno mesto v izmeri 13,25 m2, v kletni etaži (izvedena predpriprava za el. polnjenje) ter souporaba skupnih prostorov, kolesarnice. Urejene napeljave za elektriko, vodo, domofon, telefon, kabelsko, kanalizacijo, predpriprava za vgradnjo klime. Ogrevanje je v celoti talno, vsako stanovanje ima svojo toplotno črpalko, v sled česar so predvideni izredno nizki stroški ogrevanja, kar potrjujejo stanovalci prvo grajene stavbe v soseščini.

Moderno zasnovana stavba je armirano betonske, opečne gradnje, etažnosti K+P+2N+M, z lesenim, dvokapnim ostrešjem, kritim z opečno kritino, po trenutnih standardih, ki veljajo za sodobno gradnjo. Izvedena 18 cm izolacija fasade. V stanovanjih vgrajena okna, v PVC, troslojni izvedbi, z žaluzijami na el. pogon, vhodna vrata iz Al in stekla. Dostop v objekt, kletno etažo, kot mansardo s sistemskim ključem. Dovoz v kletno etažo s talnim gretjem, preko rampe.

Lokacija je res odlična, na obrobju naselja, v neposredni bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura za vsakodnevno življenje (trgovina, šola, vrtec, zdravstveni dom, banka, pošta, bencinska, restavracije…). V kolikor si boste zaželeli športa, vam narava, obdana z gozdom ponuja res številne možnosti od sprehoda, kolesarjenja… Odlična prometna povezanost, zelo blizu do avtoceste, do Slivniškega razcepa le nekaj minut vožnje.

 

Lepo vabljeni k predstavitvi ter rezervaciji stanovanja. Kupec prost plačila za posredovanje.

Referenčna št. oglasa: 6550052

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

031/310-803, Milena Jančič, nep. posrednica 02/798-07-50

Prodajalec
M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Naslov
Trstenjakova ulica 7, 2250 Ptuj

Spletna stran
http://www.m-nepremicnine.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter