Prodaja, Stanovanje, 73,70 m2, MORAVSKE TOPLICE
MORAVSKE TOPLICE
Prodaja | Stanovanje | 73,70 m2 | 169.900,00 EUR
ABC nepremičnine d.o.o. 040/686-000, Karmen Tertei

MORAVSKE TOPLICE

Prodaja, Stanovanje - 73,70 m2 3-sobno, novogradnja

šifra: PA393KT

posredovanje: Prodaja

velikost: 73,70 m2

parcela: 73,00 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2018

občina: Moravske Toplice

cena 169.900,00 EUR

MORAVSKE TOPLICE,

73,7 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2018, 73 m2 zemljišča, pritličje, prodamo. Cena: 169.900,00 EUR

Dodaten opis

NOVOGRADNJA - Moravske Toplice - neposredna bližina Term Vivat, naselje Sončna Oaza, v objektu F,  prodamo luksuzno stanovanje v velikosti 73,7 m2, ki se nahaja v pritljičju  in  mu pripada zemljišče v velikosti 95,5  m2, kjer je parkirišče,  pasaža in zagrajena terasa. Začetek gradnje objekta v katerem je apartma je bil leta 2019  in gradnja je  trenutno v fazi pokrivanja strehe, finalizacije elektro inštalacij, okna in balkonska vrata so vgrajena in vse je pripravljeno za izdelavo  fasade.

Lokacija objeka je  izjemna, saj se nahaja v kraju z enim od največjih termalnih centrov Slovenije – v Moravskih Toplicah. Je v samem centru turističnega dogajanja ter hkrati v objemu narave, sredi  travnikov, prepredenih s stezicami in potmi za raziskovanje, rekreacijo in kolesarjenje.

V bližini največjih termalnih kapacitet Term 3000 in z odličnim pogledom na vrhunske Terme Vivat, ter slabih 6 km od mesta Murska Sobota, kjer so trgovski centri in le 9 km do slovenskega avtocestnega križa. V neposredni bližini je tudi zelo veliko golf igrišče.  Naselje Sončna oaza s svojo lokacijo želi zadovoljiti želje tistih, ki želijo pobegniti iz mestnih jeder v okrilje narave, in si tako izboljšati kvaliteto življenja, hkrati pa ostati v bližini mesta.

Celota je zgrajena tako, da bo malo osnovnega in dolgoročnega vzdrževanja. Objekt  bo izolirani z negorljivo izolacijo, celotna ograja bo iz ALU cevi v imitaciji lesa, sprednja stran objekta bo delno v vrhunskem dekorativnem kamnu Dominart Fox rjava, atriji bodo prav tako obzidani z Terra dekorativnim rustik kamnom.

Vsak objekt stoji na svoji parcelni številki in ima ločeno kanalizacijo, dvojni dovod elektrike in vode, itd. Vsi objekti imajo ločeno fekalno in meteorno kanalizacijo, ter posebej ločeno meteorno kanalizacijo iz parkirišč preko oljnega lovilca. Odvodnjavanje meteornih voda iz ravne terase je speljano preko vertikalnih odtočnih cevi v peskolove, od tam pa do javnega meteornega kanala, ki je speljan na zahodni strani objektov oz. parkirišč. Pripravljeni bodo tudi odtoki in vodovodna pipa za korita in za masažne bazene Jacuzi na pritlični terasi in na penthausu.

V notranjosti bo položena keramika, parket ali Vinilne plošče, možne so kombinacije.

V objektu bo vgrajenih precej raznih dekorativnih svetil, ki se prižigajo preko tipkal, tako, da je v objekt možno vgraditi tudi pametno inštalacijo. V objekt vgrajujemo vrhunska ALU okna Heroal, balkonska vrata so z nizkim pragom. Vsa okna in balkonska vrata so z 3-slojnim steklom, ter opremljena s Krpan zunanjimi žaluzijami na električni pogon, upravljanih preko daljincev. Vhodna vrata so od vrhunskega proizvajalca Pirnar. 

Apartma bo   ogrevan preko toplotne črpalke Daikin Altherma 3 z 200 L sanitarne vode, ali cenejša verzija preko električnega grelca. Pri dvostanovanjskem objektu je, za pritlično etažo, zunanji del toplotne črpalke nameščen v atriju, za etažo v 1. nadstropju pa je zunanja enota nameščena na penthaus-u, tako da bo dostop neomejen. Prav tako bo v vsaki stanovanjski etaži pripravljena napeljava za klimatsko napravo na hodniku. Stopnice iz pritličja v 1. nadstropje so betonske, obložene z lesom, v naslednje nadstropje pa vodijo samonosne lesene stopnice odličnega designa s stekleno ograjo in LED osvetlitvijo. 

Izveden bo barvni videofonski sistem z dvema monitoroma Dahua, preko katerega je možno dograditi tudi dodatne kamere in daljinsko odpiranje vrat preko GSM pametnega telefona in RFID ključki. Vsi apartmaji  imajo izveden priključek s  koaksialnim vodnikom za kabelsko TV (CATV), pripravljeno tudi za optična vlakna. Po stanovanju bo  v vseh bivalnih prostorih izvedena napeljava za internet in kabelsko TV.

 

Referenčna št. oglasa: 6265737

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

ABC nepremičnine d.o.o.

040/686-000, Karmen Tertei 01/300-00-00

Prodajalec
ABC nepremičnine d.o.o.

Naslov
Tivolska 48, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.abc-nepremicnine.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter