Prodaja, Stanovanje, 133,93 m2, MURGLE, LJ.
MURGLE, LJ.
Prodaja | Stanovanje | 133,93 m2 | 675.877,00 EUR
IMI Stil d.o.o. 041/639-125

MURGLE, LJ.

Prodaja, Stanovanje - 133,93 m2 5 in večsobno, novogradnja

šifra: VILAMURGLE_S8

posredovanje: Prodaja

velikost: 133,93 m2

tip: 5 in večsobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Ljubljana

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 675.877,00 EUR

MURGLE, LJ.,

133,93 m2, 5 in večsobno, novogradnja - zgr. l. 2020, 2. nad., Vila Murgle - Stanovanje 8 z dvema ložama (vsaka 6,72 m2) se nahaja v 1. nadstropju - pogled: sever-vzhod-jug. Stanovanju pripada shramba (6,20 m2) in 2 parkirni mesti v kletni etaži, kjer je ponujena možnost vgradnje instalacije za električno polnjenje avtomobilov, hkrati pa je ljubiteljem motorjev in koles zato namenjen ločen prostor. Dostop v vsa nadstropja je urejen z dvigalom, ki omogoča energetsko učinkovitost in visok nivo udobja, prodamo. Cena: 675.877,00 EUR

Dodaten opis

Vila Murgle predstavlja brezčasnost udobja in elegance desetih nadstandardnih stanovanj v elitni soseski Murgle. Objekt, ki urbanistično in arhitekturno ohranja skladnost z morfologijo ter arhitekturno tipologijo okolja, sestavljajo kletni prostori, kjer je na voljo 20 parkirnih mest, pritličje z dvemi stanovanji, dve etaži, kjer so v vsaki po tri stanovanja ter terasna etaža, ki zaokrožuje objekt z dvemi stanovanji.

Opremeljenost stanovanj je na najvišji ravni. Poleg izjemno kvalitetnega parketa in keramike, je stanovanje opremljeno z lastno visokokakovostno centralno rekuperacijo, z lastnim plinskim kondenzacijskim kotlom priznanega evropskega proizvajalca za pripravo ogrevalne tople vode ter ogrevanje stanovanja preko talnega ogrevanja z elektronsko regulacijo temperature posameznega prostora ter s klimatsko napravo, ki v letnem času s pohlajevanjem zagotavlja svežino prostoru.

Tehnično dovršenost in kakovost bivanja poleg nadstandardne višine stropov (291 cm) stanovanje dopolnjujejo še protivlomna in protipožarna vhodna vrata ter estetsko izdelana lesena notranja vrata s sistemom vgradnje “inline” in lesena okna priznanih slovenskih proizvajalcev z ALU masko na zunanji strani. Od dveh prostornih lož, ki sta na voljo, je ena dostopna iz kuhinje/jedilnice ter dnevnega prostora, druga pa je dostopna iz spalnice.

Sodobne smernice so bile pri snovanju Vile Murgle prisotne od vsega začetka, zato je družinam, parom ali posameznikom, ki si želijo vzpostaviti ali ohraniti stik s tehnološkimi rešitvami, na voljo predpriprava za pametno instalacijo in krmiljenje na daljavo, ki vam z vzpostavitvijo vašega računalnika, pametnega telefona ali tablice omogoča krmiljenje zunanjih žaluzij in notranjih svetil ter krmiljenje ogrevanja, pohlajevanja in prezračevanja po vaši izbiri. Tako vas bo stanovanje po daljši odsotnosti z dopusta ali službene poti pričakalo točno takšno, kot boste sami določili preko oddaljenega dostopa.

Referenčna št. oglasa: 6325178

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

IMI Stil d.o.o.

041/639-125

Prodajalec
IMI Stil d.o.o.

Naslov
Kersnikova ulica 9, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.vilamurgle.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter