Prodaja, Stanovanje, 75,72 m2, DRAVLJE
DRAVLJE
Prodaja | Stanovanje | 75,72 m2 | 322.000,00 EUR
Harmonija nepremičnine d.o.o. 041/750-407

DRAVLJE

Prodaja, Stanovanje - 75,72 m2 3-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 75,72 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2015

občina: Ljubljana

energetski razred: A2
(od 10 do 15kWh/m2a)

cena 322.000,00 EUR

DRAVLJE,

75,72 m2, 3-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2015, M/2 nad., izredno moderno in atraktivno stanovanje, dizajnersko ter unikatno opremljeno, velika terasa 20 m2, 2 pokriti parkirni mesti izredna priložnost dobrega nakupa, prodamo. Cena: 322.000,00 EUR

Dodaten opis

Stanovanje se nahaja v novejšem, urejenem in intimnem vila bloku v prijetnem in mirnem okolju obdanim z zelenjem. Odlikuje ga odlično izkoriščen tloris. Stanovanje ima V lego in izredno veliko svetlobe. Nahaja se v mansardi in ima v večini  nadstandardno višino stropa. Stanovanje je  unikatno, dizajnersko opremljeno s po meri narejenim pohištvom iz visoko kakovostnih materialov.

Vstop v stanovanje je skozi kovinska protivlomna vrta v predsobo, kjer so vgrajene garderobne omare in notranja enota toplotne črpalke. Iz tega prostora se vstopa v prijetno in svetlo spalnico velikosti 14 m2, izredno domiselno urejeno kopalnico s kadjo, umivalnikom in za steno umaknjeno toaleto, kjer je tudi bide in utility za pralni in sušilni stroj. Materiali so izbrani s posebnim ukusom, položen je visoko kvalitetni granit – caffe imperial, vgrajena je sanitarna oprema višjega cenovnega razreda, dobrodošlo je tudi okno v kopalnici.

Prostor se nadaljuje v dnevno bivalni del iz katerega je vstop v otroško sobo velikosti cca 12 m2. Zaradi naklona strehe so ob gradnji v tem prostoru vgradili velika nadstandardna okna Velux s senzorji za dež, ruletami in notranji zastori na električni pogon.

V kuhinji je kuhinjski otok, v nadaljevanju velika jedilnica in v naknadno zastekljenem delu, prostor za sedežno garnituro. Iz tega dela se vstopa na ozko teraso, ki ima naknadno vgrajene stopnice, ki vas popeljejo do sanjske 20 m2 velike terase, kjer vas navdušijo panoramski razgledi in intima bivanja.

Stanovanju pripadajo tudi tri shrambe, dve sta povezani v celoto in merita skupaj 6,8 ter 3,1 ter dve pokriti zunanji parkirni mesti, ki zaradi velikosti omogočata parkiranje 3 avtomobilov.

Stavba je zelo kvalitetno grajena  in ima samo 9 stanovanj, kar omogoča zasebnost bivanja. Do 2. nadstropja vas popelje dvigalo. Naselje je ograjeno in varovano z zapornico. Vsa stanovanja imajo videofon, vgrajeno talno gretje in toplotno črpalko tipa Daikin, ki ogreva tudi sanitarno vodo.

Lokacija nepremičnine vam nudi vso infrastrukturo, v neposredni bližini je vrtec, šola, trgovine, lekarna, bližina LPP in obvoznice. Izredno veliko je zelenih površin, bližina koseške Tržnice in bajerja, pošta.

Stanovanje je vpisano v ZK in je brez bremen. Prevzem je možen po dogovoru. Vgradna oprema je vključena v ceno.

Pogoj nakupa je, da kupec prevzame strošek prodajalca v višini 1% od pogodbene cene.

Vabljeni na ogled izredno atraktivnega stanovanja na prijetni lokaciji.

Referenčna št. oglasa: 6384315

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Harmonija nepremičnine d.o.o.

041/750-407

Prodajalec
Harmonija nepremičnine d.o.o.

Naslov
Vodnikova cesta 187, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter