Prodaja, Stanovanje, 97,80 m2, DRAVELJSKA GMAJNA, KAMNOGORIŠKA CESTA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Stanovanje Ljubljana DRAVELJSKA GMAJNA, KAMNOGORIŠKA CESTA
DRAVELJSKA GMAJNA, KAMNOGORIŠKA CESTA
Prodaja | Stanovanje | 97,80 m2 | 329.000,00 EUR
Harmonija nepremičnine Ksenja Kokalj... 041/750-407

DRAVELJSKA GMAJNA, KAMNOGORIŠKA CESTA

Prodaja, Stanovanje - 97,80 m2 3-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 97,80 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2018

občina: Ljubljana

energetski razred: C
(od 35 do 60kWh/m2a)

cena 329.000,00 EUR

DRAVELJSKA GMAJNA, KAMNOGORIŠKA CESTA,

97,8 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2018, M/2 nad., novogradnja, talno gretje, dvigalo, prodamo. Cena: 329.000,00 EUR

Dodaten opis

V novem, urejenem in varovanem naselju PRI SMREKAH se prodaja zelo atraktivno mansardno stanovanje, ki omogoča visoko kvaliteto bivanja zahtevnemu kupcu v prijetnem okolju.

Stanovanje odlikuje uporaben tloris, z dvema velikima spalnicama 15 m2 in 16 m2, stik z zelenimi površinami, varnost ter dobra lokacija.

Sestavlja ga  dnevno bivalni prostor površine 31 m2. Cela panoramska stena obrnjena proti jugu daje stanovanju prostornino in ga povezuje z zelenimi površinami okolja.

Dve veliki spalnici nudita dovolj prostora za različne namene. Večja kopalnica kjer je vgrajena oprema višjega cenovnega razreda ima oboje  tuš s kanaleto in kad, umivalnik, WC.  Dovolj je prostora tudi za pralni in sušilni stroj.  Kopalnica ima vgrajeno strešno okno in omogoča naravno prezračevane, talno ogrevanje in možnost priključiti radiator - lojtrico na elektriko.

Stanovanje ima tudi dnevno toaleto, kjer je nameščena  plinska etažna peč za talno ogrevanje prostorov in  sanitarne vode. 

Po celotnem stanovanju je položeno talno ogrevanje, ki se napaja preko etažne plinske peči. Vgrajena je tudi klima. Stanovanje ima neto stanovanjske površine 81,8 m2, pripada mu 6,4 m2 odprte lože, 5,1 m2 shrambe ter 2 notranji parkirni mesti, doplačilo 10.000,00 €. Zunaj so tudi še prosta zunanja parkirna mesta, možna tudi kombinacija zamenjave notranje za zunanje (nižja cena).

Stanovanje ima vgrajena tri slojna ALU okna s senčil na električni pogon tipa krpan, notranja vrata italijanskega proizvajalca so z magnetno ključavnico in brez pantov, položen je krtačen hrastov parket mat lakiran višjega cenovnega razreda in izredno kvalitetna keramika v kopalnici z modernim izgledom belega marmorja. Okno omogoča tudi naravno prezračevanje. 

Stanovanje ima ločen zgornji del stavbe, ki je pripojeno k stanovanju, dostop z dvigalom je omogočen samu lastniku te etaže, tako da se uporabnost prostora poveča za 4,5 m2.

Naselje 4 stolpičev je ograjeno, ima svoje otroško igrišče, zunanja parkirišča za obiskovalce in nudi zasebnost ter varnost. 

Večina stanovanj v naselju je prodanih, na razpolago so še 4 enote. Vpisano v ZK, brez bremen.

Vabljeni na ogled atraktivne in zelo ugodne nepremičnine. 

Referenčna št. oglasa: 6262571

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Harmonija nepremičnine Ksenja...

041/750-407

Prodajalec
Harmonija nepremičnine Ksenja Kokalj s.p.

Naslov
Ulica Ane Ziherlove 4, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter