Prodaja, Stanovanje, 118,00 m2, LJ. CENTER, ŽUPANČIČEVA ULICA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Stanovanje Ljubljana LJ. CENTER, ŽUPANČIČEVA ULICA
LJ. CENTER, ŽUPANČIČEVA ULICA
Prodaja | Stanovanje | 118,00 m2 | 660.000,00 EUR
QUDOS, center nepremičnin d.o.o. 051/323-333, Boris Milaković

LJ. CENTER, ŽUPANČIČEVA ULICA

Prodaja, Stanovanje - 118,00 m2 2-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 118,00 m2

tip: 2-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Ljubljana

energetski razred: A1
(od 0 do 10kWh/m2a)

cena 660.000,00 EUR

LJ. CENTER, ŽUPANČIČEVA ULICA,

118 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2023, 1/7 nad., Na vrhunski lokaciji v središču Ljubljane je v zaključnih fazah gradnje stanovanjski kompleks, ki bo nudil visoko udobje bivanja. Odlikujejo ga domišljeni tlorisi, vrhunski materiali, fasada iz kamna ter izredno trdnega in odpornega steklobetona, 30-letno jamstvo na okna ter gradnja v skladu z merili vodilnega svetovnega certifikata za trajnostno projektiranje in gradnjo Breeam. Objekt se z vidika ogrevanja uvršča v energetski razred A1 in spada med skoraj nič energijske stavbe, prodamo. Cena: 660.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 118,00 m2
 • Nadstropje: 1/7
 • Dvigalo
 • Št. spalnic: 1
 • Št. kopalnic: 1
 • Shramba
 • Ločen WC
 • Balkon
 • Talno gretje
 • Klimatska naprava
 • A1 (0 - 10 kWh/m2a)

Dodaten opis

Schellenburg. Dragulj med ljubljanskimi soseskami. Svojevrsten. Premišljen. Dovršen.

Unikaten. Projekt, kakršnega v Sloveniji še ni bilo, predvsem pa projekt, kakršnega zagotovo še vsaj naslednjih dvajset ali trideset let ne bo. 

Idealno umeščen med dvema parkoma, na zahodni strani se nahaja največji mestni park Tivoli, na vzhodni strani manjši Argentinski park. V samem kompleksu pa bosta še dva čudovita zasebna parka, ki bosta namenjena izključno stanovalcem.

Okolico krasijo najlepše ljubljanske mestne vile, muzeji, galerije, Ljubljanska opera. Kljub temu, da bivanje v samem centru mesta omogoča življenje brez avtomobila, ima Schellenburg tudi odličen in hiter dostop do notranjega obroča in do ljubljanske obvoznice in številna parkirna mesta v garaži.

Palača Schellenburg je palača v pravem pomenu besede. A naj vas ta ljubljanska lepotica ne prestraši s svojo veličino in navidezno nedostopnostjo. Palača Schellenburg je na koncu le skupek krasnih in tudi zelo različnih stanovanj, ki vsako zase pripoveduje svojo intimno zgodbo. Za vas smo izbrali 12 stanovanj, od manjših (78 m2) do večjih (190 m2) in jim znižali ceno.

Tako je končna cena tega zelo prostornega dvosobnega stanovanja sedaj 660.000 EUR z vključenim ddv-jem, stanovanje meri skupaj 118 m2 uporabne površine, od tega je neto površine razkošnih 102 m2, loža meri 6,5 m2 in shramba 9,5 m2. (Za primerjavo, enako stanovanje v četrtem nadstropju stane 763.500 EUR).

Cena parkirnega mesta v garaži je 43.800 EUR z vključenim ddv-jem. Skupaj stanovanje in parkirno mesto 703.800 EUR. Kupec ne plača provizije.

Svetlobe je v vseh stanovanjih v Schellenburgu zaradi velikih steklenih površin oz. francoskih balkonov na pretek. Poleg svetlobe bodo vsa stanovanja imela tudi LEP POGLED! In sicer pogled na lepo notranje dvorišče/ozelenjen park in pogled na lepo stavbo nasproti. Tako kot vsaka prava palača z dvema stavbnima kriloma, ima tudi Palača Schellenburg svoje notranje Častno dvorišče (Cour d’Honneur), ki leži uokvirjeno med obema stavbnima kriloma ter Župančičevo ulico na eni in reprezentativnim preddverjem Palače na drugi strani. Stanovanja, ki vam jih ponujamo tokrat, imajo južno lego in imela bodo pogled na Častno dvorišče!

Jasno, ne ponujamo vam najcenejših stanovanj v Ljubljani, ker Schellenburg ne more in ne želi biti najcenejši. Ponujamo pa vam do sedaj najugodnejša stanovanja v Palači Schellenburg, in to v paketu z omejenim številom dvanajstih čudovitih enot. Dovolite mi, da vam jih podrobneje predstavim, najprej ob kavi v naši pisarni v centru mesta nedaleč od Schellenburga, nato pa si lahko stanovanja ogledamo tudi v živo. 

Ne delajmo si utvar, da bo kmalu zrasel v Ljubljani kak "novi Schellenburg" in ne delajmo si utvar, da bodo cene stanovanj v novogradnjah v centru Ljubljane padle. Izkoristite priložnost, dokler se ponuja. Prisrčno vabljeni. 

Naj bo eno od teh izbranih stanovanj vaša vstopnica v ekskluzivni svet Schellenburga. 

Referenčna št. oglasa: 6518227

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

051/323-333, Boris Milaković

Prodajalec
QUDOS, center nepremičnin d.o.o.

Naslov
Tomšičeva ulica 1, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter