Prodaja, Stanovanje, 87,05 m2, LJ. BEŽIGRAD, FUNTKOVA
LJ. BEŽIGRAD, FUNTKOVA
Prodaja | Stanovanje | 87,05 m2 | 514.900,00 EUR
INBA, nepremičninska družba, d.o.o. 041 306 322, Bor Vraničar

LJ. BEŽIGRAD, FUNTKOVA

Prodaja, Stanovanje - 87,05 m2 3-sobno, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 87,05 m2

tip: 3-sobno, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Ljubljana

energetski razred: B2
(od 25 do 35kWh/m2a)

cena 514.900,00 EUR

LJ. BEŽIGRAD, FUNTKOVA,

87,05 m2, 3-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2020, 4/4 nad., 3 - sobno Penthouse stanovanje, prodamo. Cena: 514.900,00 EUR

Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji 3-sobnega penthouse stanovanja v najvišjem, četrtem nadstropju novozgrajenega vila bloka. Ta ima štiri stanovanja in se nahaja na Funtkovi ulici za Bežigradom. Stanovanju pripada velika, svetla in prostorna terasa, ogrevana in prezračevana klet ter dve pokriti parkirni mesti. Vsako stanovanje obsega celotno etažo, kar omogoča visoko stopnjo zasebnosti. 

OSNOVNE ZNAČILNOSTI

 • Leto izgradnje: 2020
 • Nadstropje: 4/4
 • Parkirno mesto: DA, dve pokriti parkirni mesti s predpripravo za električno polnilnico
 • Dvigalo: DA, direktno do stanovanja
 • Terasa: DA, 19.18 m2 
 • Shramba: DA, v podzemni kleti z možnostjo preureditve v dodatni prostor (igralnica, fitnes,...)

ARHITEKTURNA DOVRŠENOST

Za ta arhitekturni presežek so zadolženi v priznanem arhitekturnem biroju Demšar arhitekti. Z izbiro velikih steklenih površin, optimalne razporeditve prostorov in umeščenosti v prostor, je stanovanje zelo svetlo skozi cel dan, na zahodu pa se odpira tudi prekrasen pogled na Alpe in Ljubljano. Objekt je zasnovan tako, da se v stanovanje pride direktno z dvigalom. Pri sami gradnji so bili uporabljeni najkakovostnejši gradbeni materiali, zato je objekt izredno energijsko učinkovit (energijski razred B2) ter tudi zvočno izoliran. Za izolacijo in tišino v stanovanju so najbolj zaslužna velika okna z aluminijastimi okvirji s troslojno zasteklitvijo. Po vsemu navedenemu gre zlahka sklepati, da gre za izjemno luksuzno stanovanjsko stavbo ter arhitekturni presežek, ki se uvršča v najvišji segment na nepremičninskem trgu. 

TLORIS IN KVADRATURE

Poleg čudovitih razgledov in super lokacije z veliko mero zasebnosti stanovanje odlikuje tudi dovršen tloris z razkošnimi kvadraturami.

Stanovanje ima kar 87,05 m2 uporabne površine ter 19,18 m2 veliko teraso in 20,11 m2 prostorne shrambe, ki se lahko preuredi v prostor po želji (npr. fitnes, soba za druženje,..) ter dve garažni parkirni mesti v pritličju (28 m2).

POSTAVITEV IN KVADRATURA PROSTOROV V STANOVANJU (87,05 neto uporabne površine):

 • Predprostor: 8,06 m2
 • Hodnik: 11,73 m2
 • Kabinet: 8,41 m2
 • Soba: 11, 1 m2
 • Kopalnica: 7,86 m2
 • Dnevni prostor: 24,81 m2
 • Spalnica: 15, 08 m2

Vstop v stanovanje je direktno iz dvigala. Velja omeniti, da imajo izhod na balkon dnevni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter tudi spalnica, vsi omenjeni prostori z JZ lego.

OGREVANJE

Vsako stanovanje ima svojo kondenzacijsko plinsko peč na zemeljski plin za ogrevanje prostora in vode ter talno gretje in klimatsko napravo.

LOKACIJA

Gre za zelo zaželeno lokacijo z veliko mero zasebnosti. Sama stavba se nahaja na vogalu Funtkove in Ogrinčeve ulice med enostanovanjskimi hišami in nizom poslovnih stavb ob Dunajski cesti. V sami bližini se nahaja vsa pomembna infrastruktura, javni mestni potniški promet in je v neposredni bližini avtocestnega obroča. Zaradi edinstvene lokacije bi bil lahko zelo primeren nakup za slovenske ali tuje poslovneže, saj se nahaja v samem središču ljubljanske poslovne dejavnosti. 

Pri nakupu za podjetje se lahko vračuna DDV, ki je že vključen v ceno. Brez bremen in vseljivo takoj.

Za dodatne informacije, tlorise in možnost ogleda ter virtualnega ogleda nas kontaktirajte.  Kupec ne plača agencijske provizije.

Referenčna št. oglasa: 6420236

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

INBA, nepremičninska družba, d.o.o.

041 306 322, Bor Vraničar

Prodajalec
INBA, nepremičninska družba, d.o.o.

Naslov
Vilharjeva cesta 50, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.inba.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter