Prodaja, Poslovni prostor, 14,73 m2, SP. ŠIŠKA, SPODNJA
SP. ŠIŠKA, SPODNJA
Prodaja | Poslovni prostor | 14,73 m2 | 73.643,39 EUR
Bellevue Living d.o.o. 031 352 288

SP. ŠIŠKA, SPODNJA

Prodaja, Poslovni prostor - 14,73 m2 Pisarna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 14,73 m2

tip: Pisarna, novogradnja

novogradnja, zgrajena l.: 2023

občina: Ljubljana

cena 73.643,39 EUR

SP. ŠIŠKA, SPODNJA,

14,73 m2, pisarna, novogradnja - zgr. l. 2023, ME/16 nad., pisarna obsega 8,00 m2, prostoru pripada tudi proporcionalno solastništvo skupnih delov (recepcija, sejna soba, lounge s kuhinjo ter toaleta) v izmeri 6,73 m2, prodamo. Cena: 73.643,39 EUR

Lastnosti nepremičnine

  • Velikost: 14,73 m2
  • Nadstropje: ME/16
  • Dvigalo
  • Talno gretje
  • Toplovod
  • Prodaja brez provizije

Dodaten opis

V poslovno-stanovanjskem objektu Center Bellevue, ki se nahaja v neposredni bližini centra Ljubljane, pripravljamo moderno opremljene pisarniške prostore.

Pritličje objekta je zasnovano kot nakupovalna galerija, kjer so že zagotovljene naslednje dejavnosti: LIDL, frizerski salon, kavarna in restavracija. Objekt obsega 78 stanovanj, v katera so se prvi kupci že vselili.

V medetaži stolpnice nastaja moderno zasnovan koncept pisarniških prostorov v različnih velikostih. Zasnova razgibanega koncepta omogoča souporabo skupnih prostorov (recepcija, lounge s kuhinjo, prostorna sejna soba ter toalete). Pisarne so v fazi izdelave, pričakujemo, da bo vselitev v prostore mogoča v septembru 2024.

Koncept coworking pisarn je inovativen pristop k oblikovanju delovnega okolja, ki sloni na ideji souporabe prostora med raznolikimi podjetji in posamezniki. Verjamemo v prihodnost takšne souporabe večjih pisarn, saj prinaša obilo prednosti, izvirajočih iz sinergije med uporabniki in njihovih dejavnosti, kar spodbuja vzajemno pomoč ter plodno sodelovanje.

Čeprav si uporabniki morda zagotavljajo manjše pisarne, jim je še vedno na voljo celoten nabor ugodnosti, ki jih nudijo obsežnejše pisarne. Vključujejo recepcijo, sejno sobo in prostor za sprostitev, kot je udoben lounge ali privlačno predverje, kjer najemniki gostijo stranke, se srečujejo s sodelavci ter izmenjujejo kreativne zamisli.

Poleg tega imajo uporabniki na razpolago tudi raznolike dodatne ugodnosti v pritličju objekta, vključno z živilsko trgovino in kavarno ter druge dejavnosti, ki olajšujejo vsakodnevne potrebe. S tem imajo na dosegu roke osnovne potrebščine,  kar omogoča nemoteno delo brez nepotrebnih prekinitev.

V skupnem delovnem okolju se stikata sodobnost in udobje, ki spodbujata produktivnost, kreativnost in medsebojno sodelovanje najemnikov. Ta integracija različnih storitev in prostorov v enem objektu predstavlja optimalno rešitev za sodobne delovne potrebe in življenjski slog.

Možnost izbire med različnimi velikosti pisarn (od 8 m2 do 35 m2 + souporaba skupnih prostorov). Možnost nakupa ali najema. 

DDV v ceno ni vključen.

Za ogled in dodatna vprašanja smo vam na voljo.

el.pošta: [email protected]

Referenčna št. oglasa: 6530441

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Bellevue Living d.o.o.

031 352 288 031 248 957

Prodajalec
Bellevue Living d.o.o.

Naslov
Frankopanska ulica 5, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter