Prodaja, Hiša, 177,00 m2, DRAGONJA
DRAGONJA
Prodaja | Hiša | 177,00 m2 | 649.000,00 EUR
ABC nepremičnine d.o.o. 040/860-000, Jana Tertei

DRAGONJA

Prodaja, Hiša - 177,00 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: 24052023

posredovanje: Prodaja

velikost: 177,00 m2

parcela: 602,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2023

občina: Piran

cena 649.000,00 EUR

DRAGONJA,

177 m2, samostojna, zgrajena l. 2023, 602 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 649.000,00 EUR

Dodaten opis

Pozdravljeni v pristnem zavetju slovenske Istre, kjer ponosno predstavljamo bodoče novo naselje šestih luksuznih Lumarjevih hiš.

Umeščene bodo v mirnem delu slikovite vasi Nova vas nad Dragonjo, od koder se vam odpira pogled na čudovito istrsko zaledje in brezmejno morje.

Vsaka izmed hiš je zasnovana z mislijo na izpopolnjeno izkušnjo bivanja, ki združuje mirno okolico in odlične možnosti za rekreacijo. Unikatna zasnova naselja ponuja harmonijo med modernim življenjem in avtentičnim istrskim pridihom.

V vsakem objektu se razprostirata dve etaži, kjer pritlični del zajema prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, shrambo ter wc z utilityjem. Odprtost pritličja se nadaljuje na sončno teraso, kjer bo mogoče uživati v toplih poletnih dneh in večerih.

V nadstropju se nahajajo 4 spalnice in dve kopalnici, ki nudijo dovolj prostora za družinsko življenje ali goste. Obstaja tudi možnost prilagoditve tlorisne zasnove v obeh etažah.

Naselje pa ne bi bilo popolno brez dodatnih luksuznih dodatkov, ki jih ponuja izgradnja lastnega plavalnega bazena za vsako hišo posebej in SPA-AREA ali letne kuhinje v skupni izmeri 30,51 kvadratnih metrov.

Vsaka hiša je zasnovana s sodobnim dizajnom, ki ohranja avtohtoni istrski pridih. Izpostavljamo prvovrstno keramiko, vrhunski parket, izbrano ALU pohištvo, klimatizacijo (po želji), talno ogrevanje s sistemom toplotne črpalke in pripravo za alarmni sistem, kamere, pametni sistem, kritino bod korci in solarne kolektorje.

Vse to je na voljo na ključ, z DDV-jem že vključenim v ceno.  Predviden rok vselitve je v letu 2023.

Ne zamudite priložnosti za nakup hiše v naselju, ki se nahaja v slikoviti gručasti vasi Nova vas nad Dragonjo, delu Občine Piran. Pridite in se prepustite čarobnosti tega mirnega kraja, kjer se lahko popolnoma sprostite in uživate v življenju na svoj način. Za več informacij se obrnite na nas, z veseljem vam bomo pomagali. Smo zastopniki prodajalca, zato kupcem ne zaračunamo provizije oz. drugih stroškov.

Oglejte si prosim priloženi tehnični list, kjer je razvidna predvidena oprema in tlorisi.

Referenčna št. oglasa: 6582053

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

ABC nepremičnine d.o.o.

040/860-000, Jana Tertei

Prodajalec
ABC nepremičnine d.o.o.

Naslov
Tivolska 48, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://www.abc-nepremicnine.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter