Prodaja, Hiša, 117,60 m2, RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša Podravska RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA
RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA
Prodaja | Hiša | 117,60 m2 | 220.000,00 EUR
Pušnik Valerija s.p., nepremičninsko... 031/787-220

RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA

Prodaja, Hiša - 117,60 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: 230

posredovanje: Prodaja

velikost: 117,60 m2

parcela: 256,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

novogradnja, začetek gradnje leta: 2022

občina: Rače - Fram

energetski razred: C
(od 35 do 60kWh/m2a)

cena 220.000,00 EUR

RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA,

117,6 m2, dvojček, novogradnja, začetek gradnje l. 2022, 256 m2 zemljišča, NOVO NASELJE, PROSTI STA ŠE 2 MODERNI STANOVANJSKI HIŠI, 117,6 m2 bivalne površine v dveh etažah (P+1), dvokapna streha, izolacijska fasada (20 cm), PVC okna in terasna vrata s trojno zasteklitvijo in zunanjimi ALU žaluzijami, ogrevanje s toplotno črpalko - talno gretje, inverter klima, predpriprava za rekuperacijo, parceli 256 m2, v ceno je zajeta tudi urejena okolica (tlakovani parkirni mesti za dva avtomobila, zelenica, in terasa za hišo), prodamo. Cena: 220.000,00 EUR

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 117,60 m2
 • Št. spalnic: 3
 • Št. kopalnic: 1
 • Shramba
 • Ločen WC
 • Zemljišče: 256,00 m2
 • Atrij
 • Lastniško parkirno mesto: 2
 • Terasa
 • Talno gretje
 • Toplotna črpalka
 • Klimatska naprava
 • C (35 - 60 kWh/m2a)
 • Ogrevanje s klimo
 • Protivlomna vrata
 • Domofon
 • Prodaja brez provizije
 • Možnost polnilne postaje
 • Optični internet

Dodaten opis

RAČE, PODOVA, LEPA LOKACIJA – NOVO NASELJE, PROSTI STA ŠE 2 MODERNI STANOVANJSKI HIŠI, novogradnji, začetek gradnje l. 2022, 117,6 m2 bivalne površine v dveh etažah (P+1), dvokapna streha, izolacijska fasada (20 cm), PVC okna in terasna vrata s trojno zasteklitvijo in zunanjimi ALU žaluzijami, ogrevanje s toplotno črpalko – talno gretje, inverter klima, predpriprava za rekuperacijo, parceli 256 m2, v ceno je zajeta tudi urejena okolica (tlakovani parkirni mesti za dva avtomobila, zelenica, in terasa za hišo), prodamo.

CENA z 9,5% DDV-jem: 220.000,00 EUR.

Podroben opis

NA LEPI IN SONČNI LOKACIJI V PODOVI PRI RAČAH (OBČINA RAČE – FRAM) SMO ZGRADILI DEVET MODERNO ZASNOVANIH TER KVALITETNO GRAJENIH ENOSTANOVANJSKIH HIŠ ETAŽNOSTI P+1 – IN SICER ENO SAMOSTOJNO STANOVANJSKO HIŠO IN OSEM STANOVANJSKIH HIŠ ENOT DVOJČKOV, OD KATERIH STA PROSTI ŠE DVE STANOVANJSKI HIŠI (ENOTI DVOJČKA).

Lokacija omogoča mirno in prijetno bivanje. Avtobusna postaja in postaja šolskega avtobusa sta oddaljeni 200 m. Vsa potrebna infrastruktura (supermarket Tuš, hipermarket Spar, pekarna, vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, občina, bencinska črpalka, železniška postaja itd.) se nahaja v cca. 3 km oddaljenih Račah. Avtocestni priključek je oddaljen 4 km, do Maribora pa je maksimalno 15 minut vožnje.

Občina Rače-Fram je družinam prijazna in razvojno naravnana občina, ki ponuja tudi obilo možnosti za sprostitev in rekreacijo (npr. na razdalji cca. 1 km od lokacije predmetnih hiš je gozd s krajinskim parkom, v sklopu katerega so tudi rekreacijske površine in sprehajalne poti).

Stanovanjske hiše v novem naselju imajo lasten priključek na javno cesto - iz državne ceste, preko ustrezno sanirane struge vodotoka Hotinjšček in novega mostu, vodi nova asfaltirana dovozna cesta.

Hiše se prodajajo zgrajene NA KLJUČ in z urejeno okolico! Stavbam pripadajoče zemljišče v naravi predstavlja tlakovani parkirni mesti za dva avtomobila, tlakovano zemljišče okoli hiše, zelenico, in teraso za hišo. Parkirišče je opremljeno s predpripravo za polnjenje električnega avtomobila. Med terasama oz. atrijema obeh enot dvojčka je postavljena ograja. 

KONSTRUKCIJA IN TEHNIČNE LASTNOSTI stanovanjskih stavb

 • PODATKI O GRADNJI: temeljenje je armiranobetonsko in izvedeno kot AB temeljna plošča debeline 30 cm na gramozni blazini. Nosilni zidovi so grajeni iz opečnih zidakov debeline 25 cm, z vertikalnimi vezmi in armiranobetonskimi konstrukcijskimi ploščami. Predelne stene so prav tako večinoma zidane iz opečnih zidakov, nekaj predelnih sten pa je izdelanih v suhomontažni (knauf) izvedbi. Strop nad pritličjem je izveden kot armiranobetonska plošča debeline 20 cm, strop nad nadstropjem pa je izveden iz mavčno-kartonskih plošč na pocinkanih kovinskih profilih (po sistemu Knauf). Notranje stopnišče je iz armiranega betona. V obeh etažah so izvedeni plavajoči estrihi s toplotno in zvočno izolacijo (ter folijo), v sanitarijah pa je izvedena tudi hidroizolacija. Med enotama dvojčka je dvojna stena s 5cm zvočno izolacijo (prešani tervol)! Višina objektov je 9 m nad talno koto pritličja.
 • STREHA je dvokapnica naklona 30 stopinj, prekrita s pločevinasto strešno kritino Isopan Isodomus (rebrasta pločevina temne barve, z dodano 4 cm izolacijo); nad ploščo pod streho pa je še 30 cm toplotne izolacije.
 • FASADA je izolacijska (Ceresit): vse hiše imajo 20 cm izolacije, z zaključnim slojem v dveh barvnih niansah.
 • OKNA IN VRATA: vgrajena so PVC okna in terasna vrata (Secom), zastekljena s troslojnim izolacijskim termopan steklom in opremljena z zunanjimi ALU žaluzijami. PVC profili oz. okvirji so temno sive barve (na zunanji strani) in bele barve (znotraj). Vhodna vrata v posamezne objekte so aluminijasta (Pirnar), protivlomna ter ustrezno toplotno in zvočno izolativna. Notranja vrata s podboji so lesena (Lip Bled).
 • SANITARNA OPREMA: v kopalnicah in wc-jih so vgrajene wc školjke viseče izvedbe (Geberit), ter umivalniki, kadi in tuš kabine z enoročnimi baterijami in tuš ročkami (Grohe). Prostor za pralni in sušilni stroj je predviden v kopalnici; za priključitev PS sta izvedena stenski sifon in izpustni ventil s priključkom.
 • TALNI OBLOGI sta hrastov parket (vse sobe, jedilnica, in zgornji hodnik) ter kvalitetna protizdrsna keramika večjega formata (povsod drugod). Tudi stopnišče je obloženo s keramiko, stopnišče pa je opremljeno tudi z inox držalom.
 • PRIKLJUČKI: objekti so priključeni na javno elektroenergetsko, vodovodno, kanalizacijsko, in telekomunikacijsko omrežje. Vsaka hiša je preko svojega merilnega mesta in glavne varovalke priključena na javno električno omrežje; za hiše so predvidene tarifne varovalke 3 x 20 A, montiran je podrazdelilec s FID stikalom in varovalkami, izvedeni so tudi vsi razvodi, zaključeni s vtičnicami in stikali. Vse hiše so priključene na javni vodovod in imajo lastne vodomere. Za zagotavljanje TK storitev je izveden razvod z optičnimi kabli, ki se v hišah zaključijo v omarici za telekomunikacije, po prostorih pa je izveden razvod do posameznih telefonskih in TV vtičnic z UTP kabelskim ožičenjem. Objekti imajo vgrajen tudi domofon z video nadzorom (v obeh etažah).
 • OGREVANJE objektov in vode je izvedeno s toplotno črpalko zrak-voda (Viessmann), z vgrajenim grelnikom sanitarne vode; v vseh prostorih je urejeno talno gretje, z ločeno regulacijo v obeh etažah!
 • HLAJENJE: v vseh hišah je izvedeno hlajenje s klimatsko napravo Viessmann. Klimatska naprava je inverterska (omogoča tudi ogrevanje)!
 • PREZRAČEVANJE: v vseh objektih je izvedena predpriprava za rekuperacijo.

Vsi objekti imajo 117,60 m2 uporabne oz. bivalne površine in obsegajo dve etaži (pritličje in nadstropje).

PRITLIČJE v izmeri 59,49 m2: predprostor (5,21 m2), wc z umivalnikom (1,73 m2), tehnični prostor oz. kurilnica (1,41 m2), manjša soba (7,75 m2), ter dnevna soba v povezavi z jedilnico in kuhinjo (43,39 m2). Povezan prostor (dnevna soba z jedilnico in kuhinjo) v skupni izmeri 43,39 m2 ima izhod na teraso za hišo.

NADSTROPJE s površino 58,11 m2: stopnišče s shrambo pod stopniščem (6,48 m2), hodnik (3,79 m2), spalnica (12,70 m2), dve otroški sobi (13,90 m2 in 11,24 m2), ter kopalnica s kadjo, tuš kabino in wc-jem (10,00 m2).

NA VOLJO STA ŠE 2 STANOVANJSKI HIŠI (enoti dvojčka) z oznakama B4-S1 in B4-S2. Predmetni hiši stojita na parcelah velikosti 256 m2 in se prodajata po ceni 220.000,00 EUR (z vključenim DDV-jem).

Hiše v novem naselju so dokončane in imajo pridobljeno vso dokumentacijo (vključno z uporabnim dovoljenjem in naslovi), zaključeno je tudi urejanje stavbam pripadajočih zemljišč ter asfaltiranje dostopne ceste in postavitev mostiščne ograje.

Ogled se priporoča vsem, ki si želijo ustvariti svoj dom v naravnem okolju blizu Maribora ter cenijo prednosti predmetnih stanovanjskih hiš (prijetno bivalno okolje, sodobna zasnova, kakovostni materiali, varčno ogrevanje s TČ, klimatizirano, zgrajeno NA KLJUČ, tlakovani parkirni mesti za dva avtomobila, zelenica, terasa, takoj vseljivo itd.)!

Za ogled ali morebitne dodatne informacije pokličite 031 787 220 (Valerija).

Referenčna št. oglasa: 6502339

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Pušnik Valerija s.p.,...

031/787-220

Prodajalec
Pušnik Valerija s.p., nepremičninsko posredovanje in svetovanje

Naslov
Mariborska cesta 33, 2310 Slovenska Bistrica

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter