Prodaja, Hiša, 162,00 m2, TRNOVO, BARJANSKA CESTA
TRNOVO, BARJANSKA CESTA
Prodaja | Hiša | 162,00 m2 | 525.000,00 EUR
Skupina partnerji d.o.o. +386 40 424 756

TRNOVO, BARJANSKA CESTA

Prodaja, Hiša - 162,00 m2 Vrstna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 162,00 m2

parcela: 252,00 m2

tip: Vrstna, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Ljubljana

cena 525.000,00 EUR

TRNOVO, BARJANSKA CESTA,

162 m2, vrstna, zgrajena l. 2020, 252 m2 zemljišča, Četrtna skupnost Trnovo, Trnovsko predmestje, 162,1 m2, vrstna, zgrajena l. 2020,252 m2 zemljišča, Velikost posamezne enote 162 m2. Nahaja se v soseski enostanovanjskih vrstnih hiš, na izvrstni lokaciji v bližini starega dela mesta, mestne obvoznice in hkrati mirnem okolju. Soseska je novogradnja, ki jo zaokrožujeta sodobna arhitektura in kvalitetni vgrajeni materiali. Vsaka enota ima S in J atrij, 2 lastniški pokriti parkirni mesti, dnevno-bivalni prostor, dodatno 5 sob, ložo, teraso, prodamo, prodamo. Cena: 525.000,00 EUR

Dodaten opis

V bližini centra Ljubljane, tik ob mestni vpadnici Ljubljana – center, se nahaja soseska sedmih vrstnih hiš - Soseska Ekvorna. V naravi hiše predstavljajo samostojne stanovanjske enote s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše. V okolici je vsa pomembna infrastruktura kot je šola, vrtec, trgovina, avtobusna postaja...

Hiše nudijo udobje v treh etažah: pritličje, nadstropje in terasno etažo, kjer zaprti prostori predstavljajo 70% bruto etažne površine. Hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne (ne mavčne - zvočna izolacija).

Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe.

V pritlični etaži se nahaja majhen vhodni del preko katerega se pomaknemo v bivalno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo (en prostor) z dnevnimi sanitarijami in komunikacijami v višje etaže. Pritličje je zasnovano kot odprt bivalni prostor, ki se z odprtinami in pogledi odpira in nadaljuje v zunanjost objekta. Vsaka hiša ima dva ograjena atrija, dva vrta, in sicer na severni in na južni strani.

V nadstropju posamezne enote se v vseh  objektih nahajajo spalni prostori otrok, torej dve otroški sobi, družabni prostor, garderoba ali dodatna soba s teraso in kopalnica. Vse sobe so približno enake velikosti in primerne za samostojne sobe.

V terasni etaži se nahaja starševska suita - spalnica z garderobno sobo in kopalnico in obojestransko teraso. Na južni terasi se pogled odpre na Krim, na severni pa se odpira še lepši pogled na Ljubljanski grad s silhueto Alp v ozadju.

- Hiše imajo visokokvalitetno toplotno in zvočno izolacijo;

- ogrevanje je urejeno s talnim gretjem - zemeljski plin in toplotna črpalka;

- okna, drsna vrata in balkonska vrata so v nadstandardni les - aluminij kombinaciji s trojno zasteklitvijo;

- hiše so gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti z izvedeno diletacijo med objekti.

Partner projekta je tudi Gorenjska banka d.d., ki za nakup enostanovanjskih hiš, ponuja ugodne stanovanjske kredite. Kredit lahko kupci pridobijo že ob sklenitvi pogodbe.


 

   

Referenčna št. oglasa: 6306879

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Skupina partnerji d.o.o.

+386 40 424 756

Prodajalec
Skupina partnerji d.o.o.

Naslov
Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Spletna stran
https://soseska-ekvorna.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter