Prodaja, Hiša, 159,00 m2, MEDNO
MEDNO
Prodaja | Hiša | 159,00 m2 | 319.000,00 EUR
Prvi dom d.o.o. 070/577-577

MEDNO

Prodaja, Hiša - 159,00 m2 Dvojček, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 159,00 m2

parcela: 330,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2021

občina: Ljubljana

EI: Izračun ni mogoč

cena 319.000,00 EUR

MEDNO,

159 m2, dvojček, zgrajen l. 2021, 330 m2 zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 319.000,00 EUR

Dodaten opis

NA VOLJO ŠE ENA ENOTA!

Na zelo prijetni lokaciji v Mednem se zaključuje gradnja 3. PGF dveh enot atraktivnega dvojčka, ki vam ponujata bivanje v neposredni bližini Ljubljane in obenem v naravi. Hiša velikosti 159 m2 na zemljišču velikosti 330 m2 in bo novemu lastniku predana v januarju leta 2022. Objekt bo tako zunaj končan z grobo ureditvijo okolice (nadstrešek ni vključen v ceni). Na željo kupca se lahko objekt izgotovi na ključ z materiali po želji kupca.

Moderna zasnova objekta, nizkoenergijska klasična gradnja, funkcionalen tloris in dovolj veliko zemljišče bodo omogočala udobno in varčno prebivanje tudi večji družini. Vsaka enota bo imela na voljo nadstrešek za dva avtomobila in dodatno parkirno mesta za dva avtomobila. Zasnova pritličja je taka, da vam omogoča koriščenje dveh atrijev. Enega na južni strani objekta in enega na severni strani s pogledom na Šmarno goro.

V pritličju so vam na voljo predprostor, wc, tehnični prostor, shramba, dnevno-bivalni del in velika terasa. V nadstropju so vam na voljo dve veliki sobi, spalnica z izhodom na teraso in kopalnica z utility-jem. Visoki stropovi v vseh prostorih še dodatno povečajo udobje hiše.

Dvojček bo grajen klasično z zidaki debeline 30 cm in 20 cm izolacije na fasadi. Na ravni strehi bo izvedena dvoslojna hidroizolacija in termoizolacija debeline 25-30 cm. Vgrajeno je energetsko varčno PVC-ALU stavbno pohištvo proizvajalca AJM. Zunanja ALU obloga na stavbnem pohištvu še izboljša izgled in obstojnost oken. Troslojna zasteklitev s toplimi TGI distančniki. Vgrajena so Roltek žaluzije z integriranimi vodili v fasadi in elektropogonom. Prav tako so vgrajena ALU vhodna vrata z atraktivno LED osvetlitvijo poglobljenega ročaja proizvajalca Pirnar. Na balkonih bodo vgrajene atraktivne ALU ograje v isti barvi kot celotno stavbo pohištvo. Vsi vgrajeni materiali bodo v najvišjem rangu kvalitete. Na ravni strehi je urejena predpriprava za priklop sončne elektrarne in pred hišo predpriprava za polnilnico za vaš bodoči električni avto. Predvideno je lokalno prezračevanje Lunos. Celotna zasnova objekta je zasnovana na udobju in nizkih stroških bivanja.

Sama lokacija objekta je 3 km iz Ljubljane. V neposredni bližini je avtobusna postaja, železniška postaja in LPP P+R postajališče Stanežiče. Lokacija vam nudi bivanje v objemu narave z veliko potmi za sprehode ali kolesarjenje ter obenem dobro povezavo z mestom.

Na objektu se pravkar končuje fasada, vgrajeno je že stavbno pohištvo z senčili, vhodna vrata in izvedena toplotna ter hidro izolacija ravne strehe. Objekt bo priključen na kanalizacijo, vodo in do objekta bo pripeljana elektika. Izvedena je že geodetska odmera zemljišča in se čaka pravnomočnost geodetske odmere za posamezno enoto. Izvedba lastniškega prepisa bo tako mogoča predvidoma v januarju 2022.

Oglaševana cena 319.000,00 Eur ne vključuje 9,5% DDV.

Cena za vključenim 9,5 % DDV je 349.305,00 Eur

Nakup je za kupca brez provizije.


V primeru, da morate prodati vašo nepremičnino vam nudimo pomoč pri izpeljavi celotnega posla. Vi plačate rezervacijo hiše, preostanek kupnine pa se realizira po prodaji vaše nepremičnine oz. kreditom banke.

NA VOLJO ŠE ENOTA  A!

Izkoristite priložnost in nas pokličite na 070/577-577 ali pišite na info@prvidom.si za več informacij o samem projektu.

Referenčna št. oglasa: 6444292

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Prvi dom d.o.o.

070/577-577

Prodajalec
Prvi dom d.o.o.

Naslov
Ljubljanska cesta 33, 3000 Celje

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter