Prodaja, Hiša, 92,80 m2, ANKARAN, HRVATINI
ANKARAN, HRVATINI
Prodaja | Hiša | 92,80 m2 | 397.000,00 EUR
Moneta Invest d.o.o. 01/436-30-22

ANKARAN, HRVATINI

Prodaja, Hiša - 92,80 m2 Dvojček, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 92,80 m2

parcela: 175,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2016

občina: Ankaran

energetski razred: C
(od 35 do 60kWh/m2a)

cena 397.000,00 EUR

ANKARAN, HRVATINI,

92,8 m2, dvojček, zgrajen l. 2016, 175 m2 zemljišča, P+1, prodamo. Cena: 397.000,00 EUR

Dodaten opis

Ankaran - Hrvatini; na eni izmed najlepših lokacij nad Ankaranom, z osupljivim razgledom, prodamo novozgrajeno hišo v izmeri 92,8 m2. 

Hiša - dvojček, ki ji pripada 175 m2 zemljišča, se nahaja v manjši soseski novejših hiš, ki jih obdaja idilično zeleno okolje vinogradov in oljčnih nasadov, kar omogoča veliko zasebnosti.

Celotna soseska, ki je bila zgrajena leta 2016 je ograjena. Dostop do posameznih hiš je preko glavnih vhodnih drsnih vrat na daljinsko upravljanje.

Hiša ima zelo lep funkcionalen tloris prostorov. Glavni notranji dnevno bivalni del je skoraj po celotni etaži odprt prostor, v katerem se nahaja velik kuhinjski del, z nadaljevanjem v jedilni del z veliko mizo za šest oseb ter prostoren dnevni prostor. Posebnost celotne hiše so zelo velike steklene površine, skozi katere je čudovit panoramski razgled na Milje, Gradež in vse do Benetk. Izjemno lep in širok razgled na morsko stran daje prostoru še prav poseben pečat. V isti etaži ima hiša manjšo kopalnico s tuš kabino in sanitarijami za goste. Iz osrednjega dela bivalnega prostora vodijo stopnice v mansardni del, kjer je izdelan zanimiv prostor za otroški kotiček.

V spodnjo etažo se spustimo po unikatnem, ročno izdelanem stopnišču. Iz hodnika v spodnji etaži je vhod v tehnični prostor, namenjen toplotni črpalki, ki služi za ogrevanje celotne hiše preko talnega ogrevalnega sistema, kakor tudi za pralnico in podobno. V nadaljevanju je glavna velika kopalnica s tuš kabino, masažno kadjo, sanitarijami in dvojnim umivalnikom. Ob kopalnici sta dve spalnici, ena večja in ena manjša, iz katerih je izhod na zunanji dnevno bivalni prostor.

Zunanji del ima na eni strani urejeno trato obdano z zelenjem, za katero skrbi namakalni sistem. Na drugi strani zunanjega dela se nahaja lepa terasa, ki ponuja popolno zasebnost.

Klimatizirana hiša se prodaja v celoti opremljena in pripravljena na takojšnjo vselitev in udobno bivanje. Hiša ima vse potrebne priključke, vključno z optiko. Pred hišo so urejeni parkirni prostori. Hiša bo z vsemi svojimi prednostmi zadovoljila tudi zahtevnejše kupce. Hiša je primerna tako za bivanje, kot za oddajanje.

Ponudbeni pogoj prodajalca: kupec je dolžan povrniti del stroška prodaje v višini 2% + ddv obračunano od pogodbene vrednosti.    

Referenčna št. oglasa: 6424347

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Moneta Invest d.o.o.

01/436-30-22 041/620-691

Prodajalec
Moneta Invest d.o.o.

Naslov
Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana

Spletna stran
http://www.moneta-nepremicnine.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter