Prodaja, Hiša, 143,00 m2, GROSUPLJE, POLICA PRI NOVI ŠOLI
Novogradnje Oglasi Slovenija Prodaja Hiša okolica Ljubljane GROSUPLJE, POLICA PRI NOVI ŠOLI
GROSUPLJE, POLICA PRI NOVI ŠOLI
Prodaja | Hiša | 143,00 m2 | 200.000,00 EUR
Jaris d.o.o. 040/414-683

GROSUPLJE, POLICA PRI NOVI ŠOLI

Prodaja, Hiša - 143,00 m2 Samostojna, novogradnja

posredovanje: Prodaja

velikost: 143,00 m2

parcela: 612,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2021

občina: Grosuplje

energetski razred: B1
(od 15 do 25kWh/m2a)

cena 200.000,00 EUR

GROSUPLJE, POLICA PRI NOVI ŠOLI,

143 m2, samostojna, novogradnja - zgr. l. 2021, 612 m2 zemljišča, P+1, mirna lokacija - v naravi - brez hrupa avtoceste - odprt pogled - sodobna arhitektura - izredno racionalna razporeditev - optika, prodamo. Cena: 200.000,00 EUR

Dodaten opis

Naselje štirih hiš na Polici pri Grosupljem

 Polica je vas na sončni planoti nad Grosuljem. Leži na nadmorski višini 450 m in ima več sončnih dni, kot dolina. Mikrolokacija je izredno mirna in obkrožena z naravo. Cestna povezava do avtocestnih priključkov v Grosupljem ali v Višnji gori je hitra in enostavna. Kljub temu, se avtoceste na lokaciji niti ne vidi niti ne sliši. V bližini je nova osnovna šola, iz parcele dosegljiva tudi peš.

Hiše so elegantno zasnovane, nevpadljive in všečne. Klasična gradnja nekoliko nadstandardne izvedbe z 20 cm izolacije v fasadi, ALU vhodnimi vrati Inotherm z obsvetlobo, okna v barvi vrat in strehe, Bramac Tegalit sodobna ravna kritina, Prefa pločevina, Graff individualna čisilna naprava, vključujoč čistilni modul. Nadstandardna je tudi velikost parcel, ki merijo med 500 in 600 kvadratnimi metri. Na drugi strani lahko pričakujete minimalne stroške obratovanja in vzdrževanja. Strehe so izvedene z napušči, kateri so obečeni v ALU oblogo iz Prefa pločevine, tako da je fasada »zaščitena«, streha pa brez vidnega lesa in posledično brez vzdrževanja. Hiše so kompaktne ter grajene v nizkoenergijskem razredu, imajo visokoizolativna okna in vrata, izdatno izoiran zunanji ovoj ter predvideno prezračevanje z rekuperacijo in ogrevanje preko toplotne črpalke, zato so pričakovani stroški za ogrevanje do 300 EUR/leto.

Hiše imajo premišljeno razporeditev in na majhni kvadraturi izredno veliko ponujajo. V pritličju je prostoren vetrolov, utility, dnevni WC ter kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nadstropje je polne višine, zato je možna izvedba tudi treh otroških sob, poleg spalnice z garderobno sobo in prostorne kopalnice. Dodatno je možno izkoristiti še podstrešje, katero se lahko poveže z otroškimi sobami ali porabi na primer za nek večnamenski prostor.

Znotraj gradbenega dovoljenja lahko naredimo nekaj prilagoditev hiše po meri stranke. Zato hišo najprej v sodelovanju s stranko definiramo, pripravimo izvedbene načrte, potem pa začnemo z gradnjo.

Navedena cena velja za tretjo podaljšano gradbeno fazo. Predviden začetek gradnje je marec 2021.

Prodajamo lastno nepremičnino.

-       

Referenčna št. oglasa: 6357955

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Jaris d.o.o.

040/414-683

Prodajalec
Jaris d.o.o.

Naslov
Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica

Spletna stran
https://www.moj-novi-dom.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter