Prodaja, Hiša, 126,00 m2, ARCLIN
ARCLIN
Prodaja | Hiša | 126,00 m2 | 173.506,00 EUR
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o. 041/538-419, Milan Nerad

ARCLIN

Prodaja, Hiša - 126,00 m2 Samostojna, novogradnja

šifra: PH00769MN

posredovanje: Prodaja

velikost: 126,00 m2

parcela: 600,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2021

občina: Vojnik

cena 173.506,00 EUR

ARCLIN,

126 m2, samostojna, zgrajena l. 2021, 600 m2 zemljišča, prodamo. Cena: 173.506,00 EUR

Dodaten opis

V naselju Arclin pri Vojniku, se je pričela gradnja mini naselja, ki obsega dvojček in 2 samostojni hiši, v okviru projekta »SONČNA OAZA ARCLIN PRI CELJU«. Samo ime naselja vam pove v kakšno okolico se imate možnost preseliti.

Predmet prodaje sta samostojni hiši, ki sta sodobno zasnovani in bosta zgrajeni v skladu s smernicami za nizkoenergijsko gradnjo. Hiši se prodajata v III. podaljšani gr. fazi z delno urejeno okolico (seveda je tudi možnost dogovora za gradnjo na ključ). Notranjost ima kupec možnost dokončati po lastnih potrebah-željah. Hiša bo grajena tako da bo v osnovi imela  v spodnji etaži bivalni del (glavni vhod, predprostor, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spodnja soba (možno soba za goste, pisarna, garderobna soba, spodnja spalnica....), spodnja kopalnica z WC-jem in kurilnica oz utility). Iz dnevnega prostora je izhod na teraso – zelenico, velike steklene površine pa vam zagotavljajo prijetno bivanje oz dovolj svetlobe v hiši. Po stopnicah pridemo  v zgornjo etažo, kjer  imate 3 spalne prostore, kopalnico z WC-jem, utility  (ali garderobna soba) in hodnik (z enostavnim posegom lahko naredite 4 spalnice oz 3 otroške sobe + spalnica in kopalnica z WC-jem). Skratka hiša je v osnovi primerna za štiričlansko družino, oz se prodaja v takšni fazi, da si lahko omislite še kakšno dodatno sobo – torej primerno za 5 člansko družino.

Hiša ima tlorisno dimenzijo oz zunanje mere 11 x 8 m, etažnost P+M, s streho dvokapnico, neto tlorisna površina hiše bo znašala 126 m2 in parcela cca 600 m2 ( točna m2 bo znana ko se bo naredila parcelacija). Od skupne velikosti parcele vam cca 90 m2 »zaseda« stavba, ostalo pa vam predstavlja dvorišče  (zelenica, dovoz do hiše…..), skratka poleg hiše imate dovolj prostora za nadstrešek za avtomobile, postavitev otroških igral, lesene ute za orodje, kolesa, piknik prostor, zelenica......ki  vam omogoča sproščeno bivanje  in kvalitetno preživljanje prostega časa. Hiši se nahajata v »slepi ulici«, tako, da se bo vaš otrok lahko brezskrbno igral tudi na ulici. Skratka kakor lahko vidite iz slik bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki. Streha je kapnica – strešna opeka Creaton rapido, gradnja je iz modularne opeke Porotherm 30 SP,  fasada bo izolacijska 18 cm izolacije, vgrajena bodo kvalitetna 3 slojna in 7 komorna PVC okna in vrata, okenske police bodo iz marmorja deb 2-3 cm….. Skratka čaka vas novogradnja, katera finalizacija bo v skladu z vašimi željami.  Hiša bo imela urejene komunalne priključke (javni vodovod oz pripeljana cev v hišo, javna kanalizacija, zaščitna cev za elektriko, ki bo povezana od hiše do glavne elektro omarice, asfaltirana ulica….). Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko. Hiši sta se že pričele graditi in bosta do »prodajne faze« narejene cca do konca 12.2021.

V kolikor morate za nakup hiše prodati vaše stanovanje, vam bomo z veseljem pomagali, oz vam svetovali kako se boste lahko v miru preselili v hišo in nato predali stanovanje oz vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino. Cena posamezne hiše je  bruto189.990,00 € (oz neto 173.506,00 €+ DDV (9,5%) 16.483,00 €). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno grajeno hišo, ki bo narejena do III. Podaljšane gradbene faze, delno urejeno okolico (robniki, urejena zemljina....), kvalitetna PVC okna .......in seveda mirno lokacijo v Arclinu.

V kolikor pa želite pa vam lahko hišo zgradimo po sistemu na ključ (kpl toplotna črpalka, 2x klima, keramika, parketi….), z urejeno okolico (kpl cena cca 259.990,00 EUR bruto cena)……... Možne so vse kombinacije, tako da se bomo več pogovorili na ogledu – sestanku.

Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje na samem robu Vojnika oz nedaleč od Celja kjer imate vse potrebne institucije ( trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna, zdravstveni dom, avtobusno.....), do odcepa AC Ljubečna ali Celje center pa je vsega nekaj min vožnje.

Skratka hiša se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in dovolj blizu da imate vse "pri roki".

Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.

Referenčna št. oglasa: 6429066

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

041/538-419, Milan Nerad

Prodajalec
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

Naslov
Podvrh 106 g, 3314 Braslovče; Pisarna Celje: Mariborska cesta 88, 3000 Celje

Spletna stran
http://www.agenti-nep.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter