Prodaja, Hiša, 115,00 m2, CELJE
CELJE
Prodaja | Hiša | 115,00 m2 | 175.000,00 EUR
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o. 041/538-419, Milan Nerad

CELJE

Prodaja, Hiša - 115,00 m2 Dvojček, novogradnja

šifra: PH00513MN

posredovanje: Prodaja

velikost: 115,00 m2

parcela: 240,00 m2

tip: Dvojček, novogradnja

zgrajeno leta: 2019

občina: Celje

EI: Izračun ni mogoč

cena 175.000,00 EUR

CELJE,

115 m2, dvojček, zgrajen l. 2019, 240 m2 zemljišča, P+1/1 nad., prodamo. Cena: 175.000,00 EUR

Dodaten opis

Na robu mesta Celja, v naselju Medlog – Babno, je v izgradnji »mini naselje«, ki obsega 3 dvojčke oz 6 enot dvojčkov (skupaj tri enote dvojčkov) in dve samostojni hiši. Gradnja se je pričela v 04.2019 in je predvideno dokončanje »na ključ« z kpl urejeno okolico cca konec 10.2019 – odvisno od vremena. Stavbe so sodobno in kvalitetno zasnovane.

Predmet tega oglasa je hiša-dvojček dokončana » na ključ« z finalno urejeno okolico (zasaditev ali ograja, shramba za orodje, kolesa, toplotno črpalko…asfaltirano parkirišče, urejene poti do vhodnih vrat, ozelenitev trate, pokrita terasa s termotonom v velikosti cca 15m2 …….). Notranjost oz določene materiale (npr. keramiko, in talne obloge)ima kupec možnost izbrati po lastnih potrebah-željah ( v ceni je sicer že vključena tako keramika, kot tudi parketi srednjega cenovnega razreda). Če boste izbrali svoje materiale se bo naredil obračun. Hiše oz stanovanje bo grajeno tako da bodo v osnovi imele v spodnji etaži bivalni del (vhod, predprostor, spodnji WC z umivalnikom in večji osrednji prostor z kuhinjo, jedilnico in dnevnim prostorom – vse vidno na tlorisu) z izhodom na pokrito teraso in zunanjo shrambo. Po stopnicah (pod stopnicami si lahko omislite še priročno shrambo) pridemo v zgornjo etažo, kjer bodo 3 spalni prostori, kopalnica z WC-jem in prostorom za pralno sušilni stroj.

Skratka hiša - dvojček je primerna za štiričlansko družino in ima vsak dvojček po cca 130 m2 površine dela stavbe, kar zajema tudi cca 9 m2 veliko zunanjo shrambo in cca 15 m2 pokrite terase, pripada pa še seveda nekaj zelenice – atrij, dva P in dostop do vhoda v stanovanje. Skratka vsak dvojček ima cca 105 m2 (tako pritličje, kot nadstropje po cca 57 m2) uporabne površine, kar vam zagotavlja ugodno bivanje na lokaciji na robu mesta Celja. Celotna parcela dvojčka je velikosti cca 490 m2, od tega »zasede« stavba cca 135m2, ostalo pa ostane za parkirišče, dostope do dvojčkov, shrambi, pokriti terasi in atrija. Velikost atrija bo odvisna od tega za katerega dvojčka se boste odločili (spredaj ali zadaj). Pri dvojčku »zadaj« imate poleg hiše še dovolj prostora za postavitev otroških igral, piknik prostor, zelenica......ki  vam omogoča sproščeno bivanje  in kvalitetno preživljanje prostega časa. Pri dvojčku »spredaj« pa imate pokrito teraso in manjši del atrija. Med enotami je predvidena žičnata ograja ali zelena ograja.

Skratka kakor lahko vidite iz slike bo zasnova objektov in okolice resnično moderna in lepo izvedena. Urejeni bodo tudi vsi komunalni priključki (voda, elektrika, telefonija, javna kanalizacija). Streha bo dvokapnica, gradnja bo klasičen zidak, fasada bo 15 cm demit, kpl zunanja okna in vrata so PVC 3 slojna zasteklitev z zunanjimi roletami – krpankami in urejena okolica. Čaka vas hiša-dvojček - novogradnja, katera finalizacija bo lahko v skladu z vašimi željami.V račun lahko vzamemo vaše stanovanje (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru), ali vas ob ustreznem dogovoru počakamo, da prodate vašo nepremičnino (lahko vam tudi pomagamo pri prodaji). Cena dvojčka izdelanega na ključ + kpl urejena okolica + pokrit nadstrešek je 175.000 € + DDV (9,5%). Torej za to ceno vam nudimo kvalitetno hišo-dvojček s pripadajočim parkiriščem kpl urejeno dvorišče oz hišo, ki bo kvalitetno izolirana in boste imeli min stroške z ogrevanjem.......in seveda TOP lokacijo.

Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje, do centra Celje in vseh institucij ( trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna...do centra mesta) imate cca 2 km, oz nekaj min z avtom, do odcepa AC Celje Lopata pa je prav tako cca 2 km. Seveda pa vam narava v smeri proti Lopati in naprej proti Šmartnem v Rožni dolini omogoča krajše ali daljše sprehode, kolesarjenje..... Skratka dvojček se nahaja v mirnem naselju, ki je hkrati na robu mesta in še vedno dovolj blizu centra mesta da imate vse "pri roki".

Za več informacij nas lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si

Referenčna št. oglasa: 6277869

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Prodajalec

Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

041/538-419, Milan Nerad

Prodajalec
Agenti Celje, AŽ&MB Nerad d.o.o.

Naslov
Podvrh 106 g, 3314 Braslovče; Pisarna Celje: Mariborska cesta 88, 3000 Celje

Spletna stran
http://www.agenti-nep.si/

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter