Oddaja, Hiša, 568,38 m2, LJ. VIČ
LJ. VIČ
Oddaja | Hiša | 568,38 m2 | 13.550,00 EUR/mesec
CSLO Regionalna d.o.o. 064 221 058, Enver Mustedanagić

LJ. VIČ

Oddaja, Hiša - 568,38 m2 Ostalo, novogradnja

posredovanje: Oddaja

velikost: 568,38 m2

tip: Ostalo, novogradnja

zgrajeno leta: 2022

občina: Ljubljana

energetski razred: B1
(od 15 do 25kWh/m2a)

cena 13.550,00 EUR/mesec

LJ. VIČ,

568,38 m2, hiša, zgrajena l. 2022, oddamo. Cena: 13.550,00 EUR/mes

Lastnosti nepremičnine

 • Velikost: 568,38 m2
 • Dvigalo
 • Shramba
 • Balkon
 • Atrij
 • Parkirno mesto
 • Talno gretje
 • Klimatska naprava
 • B1 (15 - 25 kWh/m2a)
 • Protivlomna vrata
 • Domofon

Dodaten opis

Na Vrhovnikovi ulici v Ljubljani oddamo moderno zasnovano novozgrajeno stanovanjsko stavbo (leto izgradnje 2022), ki obsega 8 samostojnih stanovanjskih enot. Sama lokacija nudi hiter dostop do centra mesta kakor tudi do mestne obvoznice.

Stavba je moderno zasnovana, zgrajena po najnovejših standardih z uporabo sodobnih kvalitetnih materialov in tehnično dovršena.

Stavba obsega 5 etaž, kar v naravi predstavlja podzemno garažo s parkirnimi mesti ter 4 etaže z dvemi stanovanji po posamezni etaži. 

V stavbi je tudi dvigalo, ki omogoča dostop do stanovanj neposredno iz podzemne garaže.

Stanovanja so 3 in 4 sobna z lastnim balkonom (v nadstropjih) oziroma teraso (pritlične enote). Razporeditev prostorov je smiselno zasnovana, kar omogoča bolj mirno in ugodno bivanje.

Stanovanja so klimatizirana in prezračevana z rekuperacijskim sistemom, vgrajenim talnim ogrevanjem v vseh prostorih, senčena z zunanjimi senčili z električnim upravljanjem , videofonom, sodobnimi protivlomnimi vrati… 

Vsa stanovanja so sodobno opremljena (kuhinja z vsemi gospodinjskimi aparati, garderobne omare, kopalnica s tuš kabino in pralnim strojem, oprema dnevnega in spalnih prostorov po dogovoru in glede na potrebe najemnika).

Stanovanjske enote so zasnovane kot 3 oziroma 4 sobna stanovanja:

3 sobno stanovanje obsega dnevni prostor v povezavi s kuhinjo ter izhodom na balkon oziroma teraso, spalnico, dodatno sobo, predprostorom/hodnikom, kopalnico s tušem ter sanitarije. Stanovanja v pritlični etaži imajo atrij, v nadstropjih pa balkon. Površina pritlične enote obsega 80 m2, stanovanja v nadstropjih pa obsegajo cca 68 m2. 

4 sobno stanovanje obsega dnevni prostor v povezavi s kuhinjo ter izhodom na balkon oziroma teraso, spalnico, 2 kabineta, predprostorom/hodnikom, kopalnico s tušem ter sanitarije. Stanovanja v pritlični etaži imajo atrij, v nadstropjih pa balkon. Površina pritlične enote obsega 80 m2, stanovanja v nadstropjih pa obsegajo cca 68 m2.

Posamezni stanovanjski enoti je namenjeno 1 parkirno mesto v garaži pod objektom, do katere se dostopa neposredno iz Vrhovnikove ulice in je varovano z daljinsko upravljanimi dvižnimi garažnimi vrati. V garaži se nahajajo tudi zidane kletne shrambe, ki pripadajo posamezni stanovanjski enoti in so locirane ob pripadajočih parkirnih mestih.

Skupna bivalna površina stavbe obsega 568 m2, kar predstavlja 8 ločenih stanovanjskih enot. V navedeno površino niso vključene  površine skupnih prostorov, shramb in parkirnih mest

Mesečna najemnina za celotno stavbo  znaša 13.550 EUR in vključuje najem stanovanj, shramb ter 8 parkirnih mest.


V najemnino niso vključeni stroški obratovanja, katere prevzame najemnik in se plačujejo ločeno ter se obračunavajo po porabi (glede na stanje po posameznih števcih). 

Najemodajalec daje prednost najemnikom, ki so poslovni subjekti in najemajo stavbo kot poslovni uporabniki za potrebe svoje dejavnosti oziroma svoje poslovne partnerje ali zaposlene.

Pogoji najema s strani najemodajalca:

 • Najemna pogodba se sklepa za nedoločen čas z 12 mesečnim odpovednim rokom oz po dogovoru tudi za določen čas,

 • Najemna pogodba se sklene v obliki notarskega zapisa (strošek notarskih storitev prevzame v plačilo najemnik s katerim se pogodba sklene), 

 • Plačilo varščine v višini treh mesečnih najemnin,

 • Najemnik prevzame v plačilo strošek posredovanja pri oddaji v višini zneska enomesečne najemnine + DDV. Za vsa dodatna vprašanja oziroma možnosti ogleda nepremičnine smo vam na razpolago.

Referenčna št. oglasa: 6503946

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

CSLO Regionalna d.o.o.

064 221 058, Enver Mustedanagić

Ponudnik
CSLO Regionalna d.o.o.

Naslov
Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter