Oddaja, Hiša, 160,00 m2, GMAJNICA, KOMENDA - SONČNA ALEJA
Novogradnje Oglasi Slovenija Oddaja Hiša okolica Ljubljane GMAJNICA, KOMENDA - SONČNA ALEJA
GMAJNICA, KOMENDA - SONČNA ALEJA
Oddaja | Hiša | 160,00 m2 | 1.500,00 EUR/mesec
Hiša nepremičnin RE d.o.o. 0820/51-190

GMAJNICA, KOMENDA - SONČNA ALEJA

Oddaja, Hiša - 160,00 m2 Samostojna, novogradnja

posredovanje: Oddaja

velikost: 160,00 m2

parcela: 480,00 m2

tip: Samostojna, novogradnja

zgrajeno leta: 2020

občina: Komenda

EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

cena 1.500,00 EUR/mesec

GMAJNICA, KOMENDA - SONČNA ALEJA,

160 m2, samostojna, zgrajena l. 2020, 480 m2 zemljišča, P+1, V objemu narave, v naselju novejših hiš v KOMENDI, oddamo nizkoenergetsko samostojno hišo, skrbno načrtovano, z novo izkušnjo bivanja. Hiše je enostavno dostopna in se nahaja v slepi ulici, z urejeno komunalno infrastrukturo. Je zadnja pred zelenim pasom-pred hišo je možno parkiranje dveh avtomobilov, oddamo. Cena: 1.500,00 EUR/mes

Dodaten opis

V naselju Gmajnica v Komendi oddamo moderno zasnovano nizkoenergetsko  hišo,  klasične gradnje, odlične izolativnosti , ogrevano talno s toplotno črpalko, dodatno s  kaminom ter prezračevano z rekuperacijo. Objekt bo navdušil tudi najzahtevnejše najemnike. V hišo so vgrajene električne sončne žaluzije, kvalitetno stavbno pohištvo in vrhunski parket ter keramika.  Hiša je enostavno dostopna , v bližini je vsa potrebna infrastruktura (trgovina in športni park Komenda 0,5km, vrtec in šola 1,2km,  do AC priključka je 7 km, do Ljubljane 19 km in Kranja 15 km.).  Hiša je grajena v dveh etažah (P+N), obsega površino neto 160m2, s premišljeno razporeditvijo sob-na parceli pred hišo je možno parkirati več avtomobilov. Hiša se nahaja na lepi sončni lokaciji v novo urejenem naselju individualnih hiš Sončna aleja. Hiša je nova in se oddaja delno opremljena. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Prostorska zasnova: pritličje v svetli višini 270cm sestavljajo predprostor, wc, utility, odprta dnevna soba s kuhinjo in jedilnico v pritličju nudi neposreden stik z vrtom ter teraso in prostorom za centralno ogrevanje in orodje. Nadstropje v etaži je namenjeno spalnemu delu, z  dvema samostojnima sobama z izhodom na zunanjo teraso, ter zakonsko spalnico in kopalnico.

Parkirišče omogoča parkiranje za dve vozili  Lokacija ponuja veliko možnosti za sprehode ter preživljanje prostega časa v naravi..

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: plačilo varščine v višini dveh najemnin ter tekoča najemnina vnaprej. Pogodba se sklene za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja. Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambi slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.650 EUR plus 22 % DDV.

V naselju so nastanjene vse generacije, ki uživajo v mirnem okolju, na odlični lokacija, v bližini narave pa je poskrbljeno je tudi za najmlajše.

Referenčna št. oglasa: 6370675

Galerija slik

Lokacija nepremičnine

Ponudnik

Hiša nepremičnin RE d.o.o.

0820/51-190 040/414-141

Ponudnik
Hiša nepremičnin RE d.o.o.

Naslov
Ulica Nikola Tesla 17, 1230 Domžale

Spletna stran
http://www.hisanepremicnin.si

Shrani oglas Natisni oglas
Pošlji povpraševanje

Obrazec je zaščiten z reCAPTCHA in Google varstvom podatkov ter splošnimi pogoji.

Deli na Facebook Deli na Twitter