NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Dve enoti stanovanjskega dvojčka v 3. PGF

Kozina - bližnja okolica

V bližnji okolici Kozine ekskluzivno prodamo dve enoti moderno zasnovanega stanovanjskega dvojčka, zgrajenega do 3.PGF (leto izgradnje: 2017).

Enoti obsegata pritličje in nadstropje. V pritličju so spalni prostori – štiri sobe z izhodom na atrij, velika kopalnica, kurilnica z WC-jem in hodnik.

Pred vhodom je odprta garaža in večja shramba. V nadstropju je še ena soba in velik dnevno bivalni del z ogromno naravne svetlobe in izhodom na veliko sončno teraso.

Zaradi konfiguracije terena ima hiša »dve pritličji«, ki omogočata izhod na vrt tako iz spalnic, ki so locirane v pritličju (nivo ceste in vhoda), kot tudi iz velikega dnevnega prostora, ki je lociran nad spalnicami in ima izhod na veliko, sončno, travnato teraso nad odprto garažo in je prek klančine povezana z vrtom pred spalnicami.

Objekt je zidan (opeka), streha je dvokapnica, prekrita je s korci v barvni kombinaciji Kras in ima vse obrobe, zaključke in detajle izdelane iz ALU pločevine v antracit barvi.

Okna objekta imajo PVC okvir in trojno toplotno izolacijsko zasteklitev. Okenski okvirji so znotraj beli, zunaj v antracit barvi. Zunanje police so tipske iz aluminija, v antracit barvi. Vsa okna so opremljena s kvalitetnimi roletami na elektro pogon.

Zunanja vrata so v PVC izvedbi, znotraj bela, zunaj v antracit barvi.

Fasada je delno obzidana z naravnim kamnom, izdelana po sistemu ROFIX, debeline 16 cm. Barva fasade je bela, kamnita obzidava je iz naravnega kamna (peščenjaka), temno sive barve.

Vse ograje ob objektu so zidane iz naravnega kamna (peščenjaka), temno sive barve. Tlak odprte garaže objekta je brušen beton, ostali zunanji tlaki in terasa ob objektu so iz štokanega betona.

Priključki: optika, ogrevanje je predvideno na toplotno črpalko.

Dostop je urejen po asfaltirani poti. Lokacija je na robu naselja, izredno sončna, z lepim razgledom.

Odlična povezava na AC proti Ljubljani, Kopru in Trstu.

Prvo enoto dvojčka si lahko ogledate tukaj.   
Velikost: 133,10 m2, velikost parcele 563 m2.
Cena: 189.000,00 EUR.

Drugo enoto dvojčka si lahko ogledate tukaj
Velikost: 133,10 m2, velikost parcele 780 m2. (PRODANO!)
Cena: 193.000,00 EUR.

Cene vključujejo DDV v višini 9,5%.

Vredno ogleda in nakupa.

Posebni pogoj prodajalca: kupec prevzame del plačila za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti nepremičnine (+DDV 22%).

PONUDNIK:
MP PROJEKT d.o.o.
Jezerska cesta 41
4000 Kranj

MOBILNA ŠTEVILKA: 041/747-738
Elektronski naslov: marjan.piculin@mp-projekt.si

Spletna stran projekta: http://www.mp-projekt.si/projekt/bliznja...

Energ. razred:  EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Prodajalec: MP PROJEKT d.o.o.
Naslov: Jezerska cesta 41, 4000 Kranj
Telefon: 041/747-738
E-pošta: marjan.piculin@mp-projekt.si
Spletna stran: http://www.mp-projekt.si