NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Nokturno

Koper - Markovec

PRIVOŠČITE SI UDOBJE S POGLEDOM NA MEDITERAN

Naselje Nokturno je skrbno načrtovan stanovanjsko poslovni kompleks, ki združuje bujnost narave in udobje mesta. Leži na Markovcu, ki od nekdaj velja za vrt Kopru in omogoča razgled na morje in razgled vse do Julijskih Alp. Naselje je domiselno in funkcionalno zasnovano, stanovanja so razgibana in z velikimi terasami, zelene strehe pa ustvarjajo občutek lahkotnosti bivanja v razkošju z naravo.

DOBRO POVEZAN, DISKRETNO UMAKNJEN

Vse stanovanjske enote Nokturna so obrnjene proti Koprskemu in Tržaškemu zalivu z razgledi vse do Julijskih Alp in Dolomitov. Naselje ima hiter dostop do vseh večjih obalnih mest, Hrvaške ter Italije.  

Vsa osnovna infrastruktura je v radiju poldrugega kilometra od Nokturna. Do plaž ali celostne zdravstvene oskrbe je le dober kilometer, za naseljem pa se dviguje zeleno gričevje Semedele s potmi med urejenimi vinogradi in nasadi oljk. 

NAVDUŠENI BOSTE NAD FUNKCIONALNOSTJO IN UDOBJEM

Stanovanja v soseski Nokturno so višjega kakovostnega razreda, nadpovprečno velika, s terasnimi površinami, višjimi stropi in opremo višjega cenovnega razreda.

Vgrajeno imajo notranjo opremo uglednih blagovnih znamk, kakovostne izdelke in materiale. Stanovanja imajo protipožarna in protivlomna varnostna vhodna vrata, kakovostno keramiko v sanitarijah, kakovosten hrastov parket in sodobna dvigala.

V stanovanjih so predvideni priključki za vse sodobne gospodinjske in komunikacijske naprave, video domofoni in klimatske naprave, na večini teras v višjih etažah pa tudi predpriprave za manjše masažne bazene. Ogrevanje stanovanj, nadzor in merjenje porabe vode ter elektrike je možno na daljavo

Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti v podzemnih garažah, prav tako tudi kletna shramba.

NOKTURNO JE LAHKO VAŠ NOVI ALI DRUGI DOM

Nakup stanovanja v naselju Nokturno je odlična priložnost za stalno ali občasno bivanje. Nokturno krasi premišljeno izbrana lokacija, mirna in umaknjena, a hkrati z odličnimi prometnimi povezavami. Stanovanja so primerna tako za mlade družine kot ljudi v zrelih letih. Za vse, ki želijo uživati v bivanju ob morju, v urejeni, prijetni in varni okolici.

NOKTURNO JE ŽIVLJENJSKI SLOG. SVEŽ POGLED NA ŽIVLJENJE.

ENERGETSKI RAZRED

Za naselje Nokturno je izdelana energetska izkaznica. Objekti A, B in C spadajo v energetski razred B2 (30kWh/m2a), objekta D in E v energetski razred B2 (35kWh/m2a) ter objekt F v energetski razred B1 (23kWh/m2a).

GARANCIJA

Kupci bodo pri nakupu stanovanja deležni jamstva za odpravo morebitnih skritih napak v lastniških in skupnih prostorih naselja Nokturno, upoštevajoč vsebino Zakona o varstvu kupcev stanovanj in enostanovanjskih stavb (ZVKSES).

REZERVIRAJTE TERMIN ZA OGLED STANOVANJ na telefonsko številko 080 81 18.

SPLETNA STRAN: www.nokturno.eu
ELEKTRONSKI NASLOV: info@nokturno.si

PRODAJALEC:
DUTB d.d.
Davčna ulica 1
1000 Ljubljana

POSREDNIK:
ABC nepremičnine
Tivolska 48
1000 Ljubljana

 

Spletna stran projekta: http://www.nokturno.eu/

Prodajalec: ABC nepremičnine d.o.o.
Naslov: Tivolska cesta 48, 1000 Ljubljana
Telefon: 080 81 18
E-pošta: info@nokturno.si