NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Moderna soseska PRIMESTNICE

Ljubljana Rudnik, Trnovsko predmestje

LJUBLJANSKE PRIMESTNICE smo poimenovali sodobno zasnovano naselje 15 stanovanjskih enot na zelenem robu Ljubljane.
Ljubljanske primestnice pa ni le navadna soseska. To je soseska modernih hiš in dvojčkov, ki sodobnemu človeku lahko izpolnijo njegove življenjske sanje. Je skrbno načrtovana za današnji čas, saj smo pri njenem snovanju skušali čim bolj odgovoriti na spremenjene zahteve današnjega časa.

Naselje ponuja idealno sožitje socialnega, urbanega, poslovnega okolja mestnih središč in poslovno - nakupovalnih centrov, s pristnim objemom narave. Lokacija naselja Ljubljanske primestnice je idealna izhodiščna točka za izlete v naravo, saj se nahaja v samem zaščitenem in varovanem območju narave Krajinskem parku NATURE 2000.

Hkrati omogoča hiter dostop v mestno središče ali na drugi konec Ljubljane, do pomembnih poslovnih središč, saj se nahaja v neposredni bližini priključka na avtocestni obroč Ljubljane, odkoder so mogoče tudi neposredne povezave z letališčem.

Skrbno premišljena zasnova naselja z ločitvijo mirnega stanovanjskega dela od hrupnih površin za parkiranje, ponuja edinstveno izkušnjo.

Sosesko sestavlja 15 stanovanjskih enot. Zasnovane so na tri načine, ki lahko le tako zadostijo različnim potrebam sodobnega načina življenjskega sloga.

Zasnova soseske

  • Stanovanjska enota - manjši dvojček, št. 1,2,3,4,5,6
  • Stanovanjska enota - večji dvojček, št. 7,8,9,10,11,12
  • Enostanovanjska individualna hiša, št. 13,14,15

Sosesko lahko razdelimo na tri ločene samostojne dele "mini soseske" z enakimi tipi enot, in sicer mali dvojček, veliki dvojček ter enostanovanjska hiša, ki so ločeni z malimi trgi.

Velikost stanovanjskih enot za vsakogar

Izbirate lahko med enotami različnih velikosti objektov in različnih velikosti parcel, kar na koncu pomeni različno ceno:

  • Stanovanjska enota - manjši dvojček, bruto tlorisna površina cca. 160 m2
  • Stanovanjska enota - večji dvojček, bruto tlorisna površina cca. 197 m2
  • Enostanovanjska individualna hiša, bruto tlorisna površina cca. 200 m2

Cenik Ljubljanske primestnice

Energ. razred:  EI ni potrebna (334.člen EZ-1)

Prodajalec: Premium invest d.o.o.
Naslov: Črna vas 75, 1000 Ljubljana
Telefon: 070/551-880
E-pošta: info@primestnice.si
Spletna stran: http://www.primestnice.si/