NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Vile Vodmat I - Zadnja stanovanja

Ljubljana

VILE VODMAT se nahajajo na začetku predela Vodmat ob Bohoričevi ulici v Ljubljani.

Lokacija nudi kakovostno infrastrukturo z enostavnim dostopom, tako z vozilom, kot s sredstvi javnega prometa (avtobus LPP, avtobusna in železniška postaja). V neposredni bližini Vil Vodmat so tudi vrtec, šola, trgovina, banka, lekarna in Klinični center, kar omogoča stanovalcem, da se kar peš odpravijo po vsakodnevnih opravkih.

Vile Vodmat zaznamuje zanimiv in sodoben zunanji izgled ter  visoka energetska učinkovitost.
V prostostoječi vili A je 8 stanovanj, od tega dve dvoetažni, vili B in C pa imata vsaka po 17 stanovanj v treh nadstropjih in mansardi. Skupno je tako v vseh treh vilah 42 stanovanj do katerih lahko stanovalci dostopajo z dvigalom ali po svetlih stopnicah. Poslovni prostori se nahajajo v spodnjih etažah vseh treh vil. V vili A so predvideni v pritličju in prvem nadstropju, v vilah B in C pa izključno v pritličju. Skupno je na voljo 7 poslovnih prostorov. Stanovalcem in uporabnikom poslovnih prostorov je zagotovljeno parkiranje v dveh kletnih etažah, kjer so za parkirnimi mesti tudi shrambe.

Vsa stanovanja in poslovne prostore zaznamujeta učinkovita prostorska razporeditev in obilica naravne svetlobe. Dimenzije poslovnih prostorov se gibljejo od 83m² do 141m², bivanjskih prostorov pa od 33 m2 do kar 100 m2. Večina stanovanj ima prostorne balkone oziroma terase.

Stanovanja so končana, pridobljeno je pravnomočno uporabno dovoljenje, objekti so vpisani v kataster stavb, prav tako so posamezne enote vpisane v zemljiško knjigo.

STANOVANJA SO PRIPRAVLJENA ZA PREVZEM IN VSELITEV TAKOJ PO PLAČILU KUPNINE.

Cene stanovanjskih in poslovnih prostorov so odvisne od lege. Cene bivanjskih površin se gibljejo od 2.400 €/m2 (z DDV), poslovnih pa od 2.200 €/m2 (brez DDV).

Investitor je Lesnina Inženiring d.d., Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana. Več informacij najdete na spletni strani www.lesnina-i.si , telefonski številki 01 47 20 648 ali na joza.hocevar@lesnina-i.si

Spletna stran projekta: http://www.vilevodmat.si/

Energ. razred: C (35 - 60 kWh/m2a)

Prodajalec: REALIST d.o.o.
Naslov: Parmova ulica 53, 1000 Ljubljana
Telefon: 0590/80-000
E-pošta: info@realist.si
Spletna stran: http://www.realist.si
Investitor: Lesnina Inženiring d.d.