NOVOGRADNJE: Predstavitev projektov

Štiri enote dvojčkov - naprodaj še ena enota

Kranj, Primskovo

   
 
   


Štiri enote sodobno oblikovanih energetsko varčnih in do zadnjega detajla premišljenih hiš - dvojčkov na Primskovem, na voljo še enota C.

Hiše so zgrajene v pasivnem energetskem standardu, z uporabo izredno kvalitetnih materialov in izgotovljene do 3. podaljšane gradbene faze, kar pomeni, da je zunanjost z okolico popolnoma urejena, v notranjosti pa je hišo potrebno še dokončati, kar pomeni, da lahko kupec sam izbira zaključne materiale in kopalniško keramiko, možno pa je prilagajati tudi še tlorise sob v nadstropju.

Vsaka enota obsega 208 m2 neto površine in jo sestavlja kletna garaža za dve vozili, pralnica, shramba in vhod, v pritličju pa se, poleg dnevnih sanitarij, nahaja velika svetla in zračna kuhinja z jedilnico, ki prehaja v nižje ležečo dnevno sobo, katere višina sega do skoraj štirih metrov, kar daje občutek izredne zračnosti ter odprtosti, velike steklene površine pa zagotavljajo obilo svetlobe in povezavo do lepo urejene terase in atrija z zelenico, ki lahko v poletnih mesecih služita kot podaljšek dnevnega prostora. V nadstropju so tri svetle sobe in kabinet ter velika kopalnica, etažo višje pa se nahaja tehnični prostor in shramba ter izhod na veliko strešno teraso, s čudovitim odprtim panoramskim pogledom preko sosednjih streh na Kranj in okoliške hribe. Terasa zagotavlja popolno intimo, na njej lahko namestite jacuzi, okrasen vrt, lahko pa tudi žar z mini letno kuhinjo.

Po vsej površini je predvideno talno ogrevanje s toplotno črpalko, za vedno svež zrak pa bo skrbel prezračevalni sistem z rekuperacijo.

Hiša je zgrajena v pasivnem energetskem standardu kar kupcu zagotavlja subvencijo EKO sklada v višini 8.940 EUR.
Lokacija je izredno ugodna, poleg bližine vse potrebne infrastrukture, se le streljaj stran nahajajo polja, sprehajalne poti, trim steza, gozdiček in rečna struga reke Kokre, s svojimi prodnatimi plažami, kar vse nudi obilo možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa in rekreacijo v naravi.

Ne zamudite priložnosti, da se vselite v sodobno, moderno hišo, ki zagotavlja visoko kvaliteto bivanja.
Kupec ne plača provizije.
Za dodatne informacije in ogled hiš v živo, pa vas vabimo, da nas pokličete na 041/747-738.

Več informacij o projektu si oglejte TUKAJ.

PONUDNIK:
MP PROJEKT d.o.o.
Jezerska cesta 41
4000 Kranj

TELEFONSKA ŠTEVILKA: 04/204-32-00
MOBILNA ŠTEVILKA: 041/747-738

Elektronski naslov: marjan.piculin@mp-projekt.si

Spletna stran projekta: http://www.mp-projekt.si/projekt/kranj-p...

Energ. razred: A2 (10 - 15 kWh/m2a)

Prodajalec: MP PROJEKT d.o.o.
Naslov: Jezerska cesta 41, 4000 Kranj
Telefon: 04/204-32-00, 041/747-738
E-pošta: marjan.piculin@mp-projekt.si
Spletna stran: http://www.mp-projekt.si